The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

H Meghan Markle μετακομίζει στο Λονδίνο ‑ Αμεσα ο αρραβώνας με τον πρίγκηπα Harry

Τα γραφεία στοιχημάτων σταμάτησαν να δέχονται στοιχήματα

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΝΟE 25, 2017

H Meghan Markle μετακομίζει στο Λονδίνο ‑ Αμεσα ο αρραβώνας με τον πρίγκηπα Harry

Ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία στοιχημάτων σταμάτησε να δέχεται στοιχήματα σχετικά με το πότε μέσα στο 2018 ο πρίγκιπας Harry θα παντρευτεί την αμερικανίδα ηθοποιό Meghan Markle.

Την τελευταία περίοδο και ιδιαίτερα μετά την έμμεση δημοσιοποίηση της σχέσης τους με τις κοινές εμφανίσεις που έκαναν και τις εκδηλώσεις στοργής τις οποίες κατέγραψαν οι κάμερες, τα στοιχήματα για τον νέο πριγκιπικό γάμο είχαν πάρει φωτιά. 

Η αιτία είναι η έντονη φημολογία ότι ο αρραβώνας του ζευγαριού θα ανακοινωθεί ακόμα νωρίτερα. Η Jessica Bridge του γραφείου στοιχημάτων Ladbrokes δήλωσε ότι όπως φαίνεται η ανακοίνωση θα γίνει πολύ άμεσα.

Η ηθοποιός εθεάθη να ψωνίζει μέσα στην περασμένη εβδομάδα. Ο βρετανικός Τύπος υποστηρίζει ότι έχει ήδη συναντήσει την γιαγιά του πρίγκιπα, Βασίλισσα Ελισάβετ και ότι βρίσκεται σε διαδικασία μετακόμισης στο Λονδίνο.

Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπουμε το ζευγάρι πριν από μερικές εβδομάδες στο κλείσιμο των Invictus Games, σε μια από τις όλο και συχνότερες κοινές εμφανίσεις τους.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb