The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Αντρας περπατούσε κάθε μέρα 2,5 ώρες για να πάει στην δουλειά του...

Μέχρι που ένα άγνωστο ζευγάρι του έκανε ένα δώρο


Δημοσίευση ΟΚΤ 21, 2017

Αντρας περπατούσε κάθε μέρα 2,5 ώρες για να πάει στην δουλειά του...

Πολλές φορές γίνονται πράγματα γύρω σου και σου δίνουν λίγη ελπίδα ότι ακόμα δεν χάθηκε όλη η ανθρωπιά στον κόσμο. Πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που μπορούν να κάνουν την υπέρβαση και να δώσουν χαρά σε κάποιον άγνωστο άνθρωπο χωρίςνα έχουν να κερδίσουν κάτι.

Όπως αυτό το ζευγάρι που μια ημέρα, πρότεινε να γυρίσει έναν ξένο στο σπίτι του με το αυτοκίνητο. Εκείνη την στιγμή ο άνδρας γυρνούσε από τη δουλειά του. Πάνω στην κουβέντα, εξήγησε στο ζευγάρι πως κάθε μέρα περπατάει 2,5 ώρες για να πάει στην δουλειά. Με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Τον άφησαν σπίτι του, αλλά δεν μπόρεσαν να ξεχάσουν αυτά που τους είπε. Κοίταξαν τις οικονομίες του και πήραν δωρεές από 30 ανθρώπους μέσω internet και συγκέντρωσαν ένα ποσό, ώστε να του κάνουν πιο εύκολη της καθημερινότητα.

Του αγόρασαν ένα αυτοκίνητο. Και πήγαν με αυτό στο σπίτι του. Ο ηλικιωμένος άντρας δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Πόσο χρειάζεται τώρα για να πάει στην δουλειά του; 25 λεπτά!

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb