ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Δείτε τους νικητές: Κερδίστε ένα από τα μοναδικά αξεσουάρ της Βάσως Σούντου

Κοσμήματα με γεωμετρία από χρυσό και ασήμι


Δημοσίευση ΟΚΤ 20, 2017

Δείτε τους νικητές: Κερδίστε ένα από τα μοναδικά αξεσουάρ της Βάσως Σούντου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γεωμετρικά σχέδια και ρομαντικές λεπτομέρειες, χρυσό, ασήμι και ημιπολύτιμοι λίθοι. Μεγάλα και μικρά σκουλαρίκια, εντυπωσιακές φόρμες στα σχέδια, ιδιαίτερα χρώματα που ταιριάζουν με το χρυσό και το ασήμι - Με λίγα λόγια τα κοσμήματα της Βάσως Σούντου, που εδώ και χρόνια δημιουργεί κοσμήματα με το δικό της στυλ. 

"Ξεκίνησα από μικρή φτιάχνοντας απλά κοσμήματα για εμένα και τις φίλες μου, και έτσι κατάλαβα ότι το αγαπώ πολύ και θα ήθελα να ασχοληθώ με το χώρο. Το 2011 λοιπόν, γράφτηκα σε σχολή αργυροχρυσοχοΐας και από τότε άνοιξε για μένα ο κόσμος του κοσμήματος. Εδώ και ένα χρόνο έχω και το δικό μου εργαστήριο στην πόλη, όπου περνάω τις περισσότερες ώρες της ημέρας μου".

Κερδίστε ένα μοναδικό επίχρυσο δαχτυλίδι!
Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό κάντε follow στο λογαριασμό μας στο Instagram ΕΔΩ και like στο ποστ του διαγωνισμού

Δείτε την νικήτρια ΕΔΩ

 

"Στη δουλειά μου είμαι σε μια διαρκή αναζήτηση για νέες φόρμες. Κυκλοφορόντας στην πόλη μπορεί το οτιδήποτε που θα δω να αποτελέσει έμπνευση για κάτι καινούργιο. Μου αρέσει η απλότητα και η γεωμετρία, αλλά πάντα σε συνδυασμό με κάτι που θα δώσει την ώθηση για το διαφορετικό. Χρησιμοποιώ κατά βάση ασήμι, το οποίο συνδυάζω με ρητίνη, δέρμα ή πέτρες ώστε να το αναδείξω".

Τα σχέδια χαρακτηρίζονται από μια μίνιμαλ διάθεση, χωρίς βέβαια να λείπει το ρομαντικό στοιχείο

"Τα σχέδια μου είναι πάντα αποτέλεσμα της προσωπικής μου έκφρασης. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό, χειροποίητο και αποτέλεσμα πρωτότυπης έμπνευσης. Είναι κομμάτια σύγχρονα, μοντέρνα που παράλληλα μπορεί να φορά μια γυναίκα για πολλά χρόνια, ενσωματώνοντας τα στο δικό της ιδιαίτερο στυλ. Χαρακτηρίζονται από μια μίνιμαλ διάθεση, χωρίς βέβαια να λείπει το ρομαντικό στοιχείο."

"Ξεκινάω σκιτσάροντας την ιδέα μου και με μικρές αλλαγές φτάνω στο αποτέλεσμα που με ικανοποιεί. Μετά, ξεκινά η δουλειά του εργαστηρίου και η διαμόρφωση του μετάλλου, που ανάλογα με το σχέδιο μπορεί να διαρκέσει μερικές ώρες ή και ημέρες".

"Τα κοσμήματά μου μπορεί κάποιος να τα βρει σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα, και να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω του site μου www.vasilikisountou.com και μέσα από τα social media στο Facebook , kai Ιnstagram, καθώς δεν υπάρχει ακόμα κάποιο online κατάστημα".

"Εχω την αίσθηση ότι στις γυναίκες αρέσει να φορούν κομμάτια που είναι στη μόδα και τις κάνουν να νιώθουν ξεχωριστές. Ένα ωραίο κόσμημα μπορεί να απογειώσει και την πιο απλή εμφάνιση. Νομίζω πως φέτος την τιμητική τους έχουν τα μεγάλα σκουλαρίκια!"

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb