The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η Μελάνια Τραμπ δεν θα υποδεχτεί την Μπέτυ Μπαζιάνα

Ποιος είναι ο λόγος γι αυτή την εξέλιξη

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΟΚΤ 14, 2017

Η Μελάνια Τραμπ δεν θα υποδεχτεί την Μπέτυ Μπαζιάνα

Ο Αλέξης Τσίπρας αναχώρησε την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου για τις ΗΠΑ, μαζί με την σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα και στενούς συνεργάτες του. Στις 17 Οκτωβρίου ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

Ωστόσο, η Μελάνια Τραμπ με βάση το δημοσιευμένο πρόγραμμά της θα βρίσκεται σε άλλες υποχρεώσεις. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υποδεχτεί την Μπέτυ Μπαζιάνα όπως επιτάσσει το πρωτόκολλο.

Με την Μελάνια Τραμπ να είναι εκτός Ουάσινγκτον, τη σύζυγο του Έλληνα πρωθυπουργού  θα υποδεχθεί η σύζυγος του Αμερικανού αντιπροέδρου Μάικ Πενς, Κάρεν Πενς.

Δυστυχώς αυτή η ασυμφωνία στα προγράμματα των δύο κυριών, σημαίνει ότι χάθηκε μια μοναδική ευκαιρία για ένα στιλιστικό "crash test" ανάμεσα στις δυο Πρώτες Κυρίες που θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Μελάνια Τραμπ μοντέλο από την Σλοβενία διαθέτει ένα κορμί που κόβει την ανάσα και δεν αποχωρίζεται ποτές τις ψηλοτάκουνες γόβες της. Η Μπέτυ Μπαζιάνα ξεκίνησε από το κορίτσι της διπλανής πόρτας και κατάφερε μέσα στα χρόνια να εξελιχθεί σε μία diva της μόδας με ιδιαίτερη αδυναμία στο κόκκινο κραγιόν.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb