The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η Hannah Ferguson κλέβει την παράσταση σε νέο σeξι ημερολόγιο

Το 2018 φέρνει φωτογραφίες της Hannah με μικροσκόπικα μπικίνι και ολόσωμα μαγιό σε εντυπωσιακές παραλίες.

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΟΚΤ 14, 2017

Η Hannah Ferguson κλέβει την παράσταση σε νέο σeξι ημερολόγιο

Η Hannah Ferguson έκανε εντυπωσιακή είσοδο στο χώρο του modelling με μια καυτή φωτογράφηση που έκανε πριν μερικά χρόνια στο Sports Illustrated.

H καυτή καλλονή γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Τέξας, είναι κόρη δύο στρατιωτικών και δηλώνει fan των ζώων που υπεραγαπά. Αυτή την περίοδο το 24χρονο μοντέλο «ανεβάζει το θερμόμετρο» ποζάροντας για το ημερολόγιο του 2018 της εταιρίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων Wurth. H Wurth στα χνάρια της Pirelli δημιουργεί τα τελευταία χρόνια καλαίσθητα ημερολόγια που εκτός από τους τοίχους των συνεργείων γίνονται ανάρπαστα και από λάτρεις του ωραίου φύλου.

Για το 2018 οι σελίδες του ημερολογίου θα φιλοξενεί φωτoγραφίες της Hannah Ferguson (μόνης αλλά και με παρέα) φορώντας μικροσκόπικα μπικίνι και ολόσωμα μαγιό σε εντυπωσιακές παραλίες.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb