The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Γνωστός σεφ προσπάθησε να φτιάξει ένα burger μέσα σε αυτοκίνητο ράλι

Και διαπίστωσε ότι μάλλον δεν είναι εφικτό...


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 27, 2017

Γνωστός σεφ προσπάθησε να φτιάξει ένα burger μέσα σε αυτοκίνητο ράλι

Αν οδηγείς πολύ ώρα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε πιάσει μια λιγούρα στο στομάχι. Όμως αυτό όταν κάνεις ταξίδι. Θα σταματήσεις και θα φας και μετά θα συνεχίσεις τον δρόμο σου. Όμως το φτιάξεις ένα γεύμα μέσα σε αυτοκίνητο ράλι, έχει πολύ μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από το απλά να κρατηθείς και να αγνοήσεις την λιγούρα σου.

Ένας γνωστός σεφ, που εμφανίζεται αρκετές φορές στις εκπομπές τους Jamie Oliver, ο DJ BBQ, αποφάσισε να μπει σε ένα αυτοκίνητο ράλι ως συνοδηγός και να φτιάξει ένα burger εν κινήσει, ενώ ο οδηγός γκαζώνει μετά μανίας.

Ο έρμος προσπάθησε αλλά ότι κατάφερνε χαλούσε μέσα σε δευτερόλεπτα, φώναζε, μπορεί να φοβήθηκε και λίγο, αλλά στο τέλος έβαλε τα γέλια. Όπως καταλαβαίνετε η προσπάθεια του δεν μπορούσε να επιτύχει, και τα υλικά σκορπίστηκαν παντού.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb