The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Μην βγάζετε τις κάλτσες στο σeξ

Δείτε γιατί


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 28, 2017

Μην βγάζετε τις κάλτσες στο σeξ

Οι Ευρωπαίοι δεν έχουν ΕΦΚΑ που αλλάζει κάθε μήνα, δεν έχουν μνημόνια, και έτσι για να γεμίσει η μέρα τους κάνουν έρευνες. 

Στην Ολλανδία λοιπόν, μελέτησαν την επίδραση που έχουν οι κάλτσες στο σeξ και τα αποτελέσματα ήταν ανατρεπτικά.

Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες ήταν πιο εύκολο να φτάσουν σε οργασμό, όταν φορούσαν κάλτσες στα πόδια τους!

Αυτό προέκυψε, όταν τα περισσότερα ζευγάρια που είχαν σεξουαλική επαφή στο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο εργαστηρίου με τους ανάλογους αισθητήρες και όργανα μέτρησης της εγκεφαλικής τους δραστηριότητας, διαμαρτυρύθηκαν ότι κρύωναν τα πόδια τους.

Οι ερευνητές τους έδωσαν τότε μερικά ζευγάρια καλτσών και στις επόμενες πράξεις συνουσίας που ακολούθησαν, παρατήρησαν ότι με τα πόδια τους πιο ζεστά, πλέον, οι συμμετέχοντες (άνδρες και γυναίκες) κατάφεραν να φτάσουν σε οργασμό σε ποσοστό 80% αντί για 50% που σημείωναν χωρίς να φορούν κάλτσες.

Επίσης είδαν η υπερβολική ζέστη στο δωμάτιο είχε αρνητική επίδραση στον οργασμό γυναικών και ανδρών. Ανανεώστε λοιπόν την ατμόσφαιρα στο δωμάτιο που θα τελέσετε το μυστήριο, και διατηρήστε μια μέση θερμοκρασία, και καλή σας διασκέδαση.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb