The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Το νέο αποκαλυπτικό trailer του Game of Thrones δημιουργεί ακόμα περισσότερες... απορίες

H 7η σεζόν πλησιάζει


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 22, 2017

Το νέο αποκαλυπτικό trailer του Game of Thrones δημιουργεί ακόμα περισσότερες... απορίες

Winter is coming... Και απ' ότι φαίνεται θα είναι πολύ βαρύς. Το 2ο trailer για την έβδομη σεζόν του Game of Thrones  έιναι σκοτεινό και ανατρεπτικό, τουλάχιστον όσο το επιβάλλει ο μύθος της σειράς.

Οι συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας έδωσαν στη δημοσιότητα και δεύτερο βίντεο με σκηνές του 7ου κύκλου, λίγο πριν ξεκινήσει να προβάλλεται από το HBO.

Το trailer «ανοίγει» με τη Sansa Stark, η οποία αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στον οίκο της, αλλά και στη σειρά.

Ο «Littlefinger» ακούγεται να λέει: Μην επιλέξεις να πολεμήσεις στον Βορρά ή στον Νότο... Δώσε τη μάχη παντού, συνέχεια... στο μυαλό σου».

Ο John Snow, που έχει επιστρέψει από τους νεκρούς, αναλαμβάνει ενωτικό ρόλο, μπροστά στον κίνδυνο που έρχεται από τον παγωμένο βορρά, έξω από το τείχος. «Χρειάζεται να κάνουμε κάτι για να επιβιώσουμε. Ο εχθρός είναι αληθινός», φωνάζει με αγωνία.

Στον 7ο κύκλο, καθοριστική είναι και η παρουσία της βασίλισσας των Δράκων...

Όλα σε ένα trailer, αλλά πολλά περισσότερα στα δραματικά επεισόδια που θα ακολουθήσουν...

Game of Thrones Season 7... και ο χειμώνας είναι ήδη εδώ!

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb