The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

5 τρόποι που μπορεί να οδηγηθούμε στο τέλος του κόσμου

Και χωρίς πολύ προσπάθεια...


Δημοσίευση ΜΑΙ 26, 2017

5 τρόποι που μπορεί να οδηγηθούμε στο τέλος του κόσμου

Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορεί να φτάσουμε στο τέλος του κόσμου, με τα τωρινά δεδομένα της ζωής που κάνουμε. Είτε η κλιματική αλλαγή, είτε η δική μας παρέμβαση, είτε η ραγδαία πρόοδος της τεχνολογία, ο πλανήτης μας μπορεί να καταστραφει χωρίς ιδιάιτερη προσπάθεια, με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Το δίκτυο Al Jazeera παρουσίασε ένα βίντεο με το οποίο αναλύει πέντε τρόπους με τους οποίους μπορούμε να οδηγηθούμε στο τέλος του κόσμου.

1. Εξάντληση των φυσικών πόρων και αποθεμάτων. Με την παρούσα κατάσταση στην κατανάλωση, οι άνθρωποι χρειάζονται περίπου 1,5 Γη, για να ικανοποιηθούν.
2. Η κλιματική αλλαγή. Η αύξηση της θερμοκρασίας μπορεί να δημιουργήσει πλημμυρες και ξηρασία και να προκαλέσει μαζικές μεταναστεύσεις και έλλειψη τροφής.
3. Η εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης. Ο Stephen Hawkins πιστεύει πως η ίδια η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης θα ανασχεδιάσει τον εαυτό της και μπορεί να ξεπεράσει τον ανθρώπινο εγκέφαλο.
4. Η υπερβολική χρήση αντιβιοτικών. Η υπερβολική χρήση τους κάνει πιο ευάλωτο τον ανθρώπινο οργανισμό και διάφορα μικρόβια γίνονται ιδιαίτερα ανθεκτικά σε αυτά.
5. Πυρηνικός Πόλεμος. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε μια πυρηνική καταστροφή.

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb