The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η Susan Sarandon τοπλeς 39 χρόνια πριν

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram


Δημοσίευση ΜΑΙ 20, 2017

Η Susan Sarandon τοπλeς 39 χρόνια πριν

Η γοητεία της είναι αδιαμφισβήτητη. Η Susan Sarandon συνδύαζε σeξι εξωτερική εμφάνιση με υποκριτικό ταλέντο και σημείωσε τεράστιες επιτυχίες στην πολύχρονη καριέρα της.

Είναι 70 ετών αλλά αυτό τι σημασία έχει όταν μιλάμε για τη Susan Sarandon; Μια γυναίκα που ξέρει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας, το πώς να γοητεύει και να σκανδαλίζει με τον εpωτισμό της. H Susan Sarandon δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία της που απαθανατίστηκε 39 χρόνια πριν, στις Κάννες.

Η Susan Sarandon ποζάρει τοπλeς φορώντας το σακάκι της και αφήνοντας πολλά στη φαντασία. Το φωτογραφικό στιγμιότυπο δεν θα μπορούσε να μην γοητεύσει τους διαδικτυακούς της φίλους που κατέκλυσαν το λογαριασμό της από σχόλια θαυμασμού, κάνοντας ρεκόρ από likes. Mια γυναίκα που ξέρει να σαγηνεύει, που δεν προκαλεί για να προκαλεί και έχει εκτόπισμα.

Cannes 1978 #TBT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Susan Sarandon (@susansarandon) στις

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb