The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Έκτακτη είδηση: Aκύρωση ολόκληρης της ημέρας του Rockwave!

Αιτία η έντονη καταιγίδα με στιγμές χαλαζόπτωσης που έπληξε το Terravibe.


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 28, 2009

Έκτακτη είδηση: Aκύρωση ολόκληρης της ημέρας του Rockwave!

Update 18:41: Μόλις έφτασε στα χέρια μας το επίσημο δελτίο τύπου από τη DIDI Music: "Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν σήμερα τη Μαλακάσα Αττικής, από τις 13:15 το μεσημέρι έως τις 14.55,  με σφοδρούς ανέμους, χαλαζόπτωση, κεραυνούς και έντονη βροχόπτωση, καθιστούν αδύνατη την πραγματοποίηση της σημερινής ημέρας του Rockwave Festival, 28/06/2009. Παρά το ότι η κεντρική σκηνή του Festival και ο πύργος ελέγχου  ήταν καλυμμένα και από τις τρεις πλευρές τους, η ισχυρή βροχόπτωση κατέστησε τον τεχνικό εξοπλισμό του φεστιβάλ και των καλλιτεχνών επικίνδυνο και ακατάλληλο προς χρήση. Αφού εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια και παρά τις έντονες προσπάθειες δεν έγινε δυνατή η αποκατάσταση των τεχνικών φθορών σε επαρκή χρόνο. Το team των τεχνικών του Rockwave Festival εργάζεται ήδη πυρετωδώς για την αποκατάσταση του τεχνικού εξοπλισμού του φεστιβάλ με στόχο την πραγματοποίηση των επόμενων 2 ημερών του. Θα ακολουθήσουν περαιτέρω ανακοινώσεις. Μείνετε συντονισμένοι στις επίσημες ιστοσελίδες" (www.didimusic.gr)


Update 18:07: Σύμφωνα με το mtv-greece.com "ανακοινώθηκε μόλις από τη DIDI Music διοργανώτρια εταιρία του Rockwave Festival, πως οι προγραμματισμένες συναυλίες στο Terra Vibe Park της σημερινής μέρας, (Κυριακή 28 Ιουνίου), ακυρώνονται λόγω καιρικών συνθηκών στην περιοχή της Μαλακάσσας που προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στον τεχνικό εξοπλισμό". Συμπληρωματικές πληροφορίες θέλουν αρκετούς από τους εργαζόμενους στο χώρο του Terravibe να έχουν αναχωρήσει σύμφωνα με οδηγίες των διοργανωτών. Η τροχαία δίνει αντίστοιχες οδηγίες σε όσους προσεγγίζουν το χώρο.

Update 17:10: Σε κατόχους εισιτηρίων που φθάνουν στην είσοδο του Terravibe ανακοινώνεται εδώ και ώρα η ακύρωση. Φήμες θέλουν τους Killers να επιμένουν προς τους διοργανωτές να βρεθί τρόπος για να γίνει έστω μόνο η δική τους εμφάνιση. Η επίσημη ανακοίνωση από τη Didi Μusic εκκρεμεί.

Διασταυρωμένες πληροφορίες θέλουν τη σημερινή, δεύτερη, ημέρα του Rockwave Festival να ακυρώνεται εξαιτίας της έντονης καταιγίδας (με χαλαζόπτωση) που διήρκεσε πάνω από μία ώρα και έπληξε το Terravibe σήμερα το μεσημέρι. Παρόλα αυτά μέχρι και αυτή την ώρα γίνονται συνεχείς συσκέψεις στο χώρο για να ληφθεί η τελική απόφαση.

Σύμφωνα με το γραφείο τύπου της διοργανώτριας DiDi Music μέχρι τις 17:00 θα έχει παρθεί η τελική απόφαση. Πάντως η εικόνα του περιβάλλοντος χώρου δεν αφήνει πολλά περιθώρια και η ακύρωση μοιάζει ως το πιθανότερο σενάριο.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η αυριανή τρίτη ημέρα του Festival, που θα έχει ως headliners τους Motley Crue, θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Θυμίζουμε ότι την Κυριακή 28 Ιουνίου στη σκηνή του Terra Stage θα εμφανίζονταν για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι Αμερικάνοι Killers και η ανερχόμενη Βρετανίδα Duffy, ενώ στη σκηνή του Vibe Stage το κορυφαίο όνομα θα ήταν ο παλιός γνώριμος Tricky.

Η επίσημη ανακοίνωση από την διοργανώτρια εταιρία αναμένεται εντός των επομένων λεπτών στο www.didimusic.gr


Θανάσης Γεντίμης

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb