The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Στο δημαρχείο Πειραιά παντρεύτηκε ο Κριστιάν Καρεμπέ με 25χρονη καλλονή

21 χρόνια μικρότερή του


Δημοσίευση ΑΠΡ 08, 2017

Στο δημαρχείο Πειραιά παντρεύτηκε ο Κριστιάν Καρεμπέ με 25χρονη καλλονή

Ο Κριστιάν Καρεμπέ, που έγινε γνωστός τόσο από τα ποδοσφαιρικά του κατορθώμματα όσο και από τον γάμο του με την Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, παντρεύτηκε χθες στο δημαρχείο Πειραιά, την εκλεκτή της καρδιάς του Λιβανέζα καλλονή Τζάκι Σαμούν.

Δίπλα στο ζευγάρι, τη μέρα του γάμου τους, βρέθηκαν συγγενείς και φιλικά πρόσωπα, ενώ κουμπάρος ήταν ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Κούλης Δουρέκας.

Η δεύτερη σύζυγος του σύμβουλου στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, είναι 21 χρόνια μικρότερή του και είναι πρωταθλήτρια του σκι, ενώ είχε γίνει γνωστή όταν πριν του Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι συμμετείχε σε καυτή φωτογράφιση με φόντο χιονισμένα τοπία, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στην πατρίδα της καθώς είχε ποζάρει σχεδόν γuμνή.

«Ναι, είχα φωτογραφηθεί για ένα ημερολόγιο μαζί με άλλους επαγγελματίες αθλητές πριν από τρία χρόνια. Το βίντεο και οι φωτογραφίες που τώρα βλέπετε ήταν από την προετοιμασία και δεν έπρεπε να κυκλοφορήσουν. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από όλους σας. Γνωρίζω ότι ο Λίβανος είναι μια συντηρητική χώρα και ότι το βίντεο αυτό δεν ταιριάζει στον πολιτισμό μας. Καταλαβαίνω απόλυτα την κριτική σας», είχε γράψει τότε η Τζάκι Σαμούν στο Facebook αναφερόμενη στο σάλο που είχε ξεσπάσει στο Λίβανο με την φωτογράφισή της.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb