The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Πως παραμένει άτριχος ο Αγγελόπουλος στο Survivor;

Αυτός και άλλοι παίκτες δεν έχουν τρίχα πάνω τους δυο μήνες μετά το ξεκίνημα του reality


Δημοσίευση ΜΑΡ 30, 2017

Πως παραμένει άτριχος ο Αγγελόπουλος στο Survivor;

Εδώ και καιρό σχολιάζεται αρκετά στα social media το κορμί του Γιώργου Αγγελόπουλου από το Survivor.

Αιτία δεν είναι μόνο τα καλογυμνασμένα χαρακτηριστικά του, αλλά και το γεγονός πως σε συνθήκες απομόνωσης δίχως ξυριστικά και αποτριχωτικά είδη παραμένει τελείως άτριχος.

Από όσο γνωρίζουμε, ξυραφάκια δίνονται μόνο στις γυναίκες ώστε να μη τις δούμε να εμφανίζονται με τριχωτές γάμπες και θάμνους στις μασχάλες.

Οπότε λοιπόν τι συμβαίνει; Ας δούμε τα σενάρια:

1. Ίσως με κάποιο τρόπο ο Γιώργος Αγγελόπουλος αλλά και άλλοι άντρες παίκτες έχουν πρόσβαση σε ξυριστικά είδη που χρησιμοποιούν στο νησί για το σώμα τους.

2. Έχει κάνει μόνιμη αποτρίχωση με laser ή συστηματική αποτρίχωση με κερί σε τέτοιο βαθμό που να μην αναπτύσσεται πλέον ορατή τριχοφυία.

3. Ας μην λησμονήσουμε την πιο αθώα εξήγηση. Ένας άντρας μπορεί να είναι και εκ φύσεως άτριχος, όσο σπάνιο και αν είναι για Έλληνες.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb