The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η Emily Ratajkowski βγήκε βόλτα με το σκύλο της φορώντας μόνο τα εσώρουχά της

Μαγνήτισε τα βλέμματα στους δρόμους της Νέας Υόρκης


Δημοσίευση ΙΑΝ 21, 2017

Η Emily Ratajkowski βγήκε βόλτα με το σκύλο της φορώντας μόνο τα εσώρουχά της

Δεν χάνει ευκαιρία να δείξει τα κάλλη της η Emily Ratajkowski, προκαλώντας τα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού! Αυτή την φορά, η Emily βγήκε μια βόλτα στην Νέα Υόρκη παρέα με τον σκύλο της, φορώντας μόνο σeξι δαντελωτά εσώρουχα που τόνιζαν τα... προσόντα της!

Για να προφυλαχτεί από το κρύο της αμερικανικής μεγαλούπολης, η Emily, το κορίτσι-θαύμα του μόντελινγκ, φόρεσε μόνο ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια.

Η ίδια, πάντως, δεν δείχνει να πτοείται από το κρύο. Άνετη, αεράτη και με τον κόσμο να την παρακολουθεί με μεγάλη προσήλωση, καθοδηγεί το -τυχερό- σκυλάκι και παίζει με την κάμερα, όπως μόνο εκείνη γνωρίζει.

Φυσικά όλο αυτό το σκηνικό δεν ήταν τυχαίο, καθώς αφορούσε τη νέα της καμπάνια για την προβολή γνωστής φίρμας εσωρούχων, ένα δείγμα των οποίων μπορείτε να θαυμάσετε πάνω στο εντυπωσιακό κορίτσι.

Όσοι βρέθηκαν μπροστά στο ανεπανάληπτο event, μόνο θετικά σχόλια είχαν να κάνουν και ιδιαίτερα οι άνδρες, οι οποίοι λατρεύουν το ταλέντο και τη δυναμική της σούπερ σταρ του μόντελινγκ.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb