The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ο ξάδελφός του George Michael αποκαλύπτει την πραγματική αιτία θανάτου του

Ο Άνδρος Γεωργίου μίλησε στο BBC για τη δική του εκδοχή


Δημοσίευση ΙΑΝ 17, 2017

Ο ξάδελφός του George Michael αποκαλύπτει την πραγματική αιτία θανάτου του

Ο Άνδρος Γεωργίου, ήταν ένας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους του George Michael, ξάδελφος και στενός φίλος του, ο οποίος μίλησε στο BBC επιχειρώντας να βάλει τέλος στις φήμες περί αυτοκτονίας του μεγάλου σταρ.

Ο Γεωργίου αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο BBC πως υποψιάζεται ότι ο μεγάλος αστέρας της ποπ έχασε τη ζωή του εξαιτίας υπερβολικής δόσης ναρκωτικών.

Ο κ. Γεωργίου δήλωσε πως ο τραγουδιστής είχε αρχίσει να ξαναπαίρνει «βαριά» ναρκωτικά προς το τέλος της ζωής του, ωστόσο απέκλεισε το ενδεχόμενο να πήρε επίτηδες μεγάλη δόση και κάθε ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

Ο Κύπριος ξάδερφος του 53χρονου σταρ, με τον οποίο είχαν στενή σχέση από μικρά παιδιά, αποκάλυψε πως η κοκαΐνη-κρακ ήταν το «αγαπημένο» ναρκωτικό του George Michael, ενώ αρνήθηκε πως ο διάσημος τραγουδιστής ήταν χρήστης ηρωίνης.

Ο ίδιος τόνισε πως: «Νομίζω πως πήρε μεγάλη ποσότητα από κάτι, το οποίο ανέμειξε με αντικαταθλιπτικά και άλλα ναρκωτικά μαζί με αλκοόλ. Νομίζω πως απλώς η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά».

Αν και ο  Michael έκανε προσπάθειες απεξάρτησης τα τελευταία χρόνια, προς το τέλος της ζωής του φαίνεται πως είχε βυθιστεί ξανά στον σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικών και της κατάθλιψης.

Ο Άνδρος Γεωργίου ανέφερε σχετικά με το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας πως: «Πιστεύω πως έκανε σκέψεις αυτοκτονίας, γιατί η ψυχική του υγεία ήταν ασταθής. Αλλά δεν πιστεύω πως αυτοκτόνησε».

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb