The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Βρείτε την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου με ένα κλικ

Ανάμεσα στις 15 μεγαλύτερες ασφαλιστικές στην Ελλάδα


Δημοσίευση ΔΕΚ 28, 2016

Βρείτε την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου με ένα κλικ


Ο μεγαλύτερος σύμμαχος του Έλληνα καταναλωτή στην σύγκριση και επιλογή ασφαλιστικών προϊόντων είναι πλέον πραγματικότητα. Μια νέα αποτελεσματική πλατφόρμα σύγκρισης ασφαλειών δημιουργήθηκε με σκοπό να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να συγκρίνουν σε μόλις 1΄ τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και να μειώσουν το κόστος των ασφαλειών για τα οχήματα τους.

Επιπλέον παρουσιάζονται αναλυτικά τα προγράμματα και οι εξατομικευμένες προσφορές των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών και στο οποίο ο πελάτης μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία ασφάλισής του 100% online! Ο καταναλωτής μπορεί πλέον να κάνει εύκολα και γρήγορα σύγκριση της αγοράς και να κερδίσει χρόνο και χρήμα, πάντα με την άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξη των εξειδικευμένων ασφαλιστικών συμβούλων.

Γλιτώστε χρόνο και χρήμα με την νέα αυτή επαναστατική πλατφόρμα κάνοντας κλικ ΕΔΩ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb