The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Γνωστός Αμερικανός παρουσιαστής παραιτήθηκε στα 44 του για να γίνει ποpνοσταρ

Στροφή 180 μοιρών!


Δημοσίευση ΟΚΤ 22, 2016

Γνωστός Αμερικανός παρουσιαστής παραιτήθηκε στα 44 του για να γίνει ποpνοσταρ

Ο Jim Walker είχε μια επιτυχημένη καριέρα ως παρουσιαστής σε κανάλια μεγέθους του Fox και του CBS στις ΗΠΑ, όμως αυτό δεν τον έκανε ευτυχισμένο.

Έτσι, αποφάσισε να παρατήσει το μικρόφωνο, να βγάλει τα ρούχα του και να γίνει γκέι ποpνοστάρ-συνοδός κυρίων με το όνομα Dallas Steele.

Ο κύριος Walker ξεκίνησε την δημοσιογραφική του καριέρα στα 23 του, περνώντας από πολλά κανάλια των ΗΠΑ ως ρεπόρτερ και παρουσιαστής. Όμως όταν έγινε 44 χρονών αποφάσισε να τα αφήσει όλα αυτά πίσω και να γίνει πορνοστάρ αφού η πρωινή του δουλειά τον είχε όπως λέει αγχώσει αρκετά.

Έτσι έβγαλε τα ρούχα του, έβαλε κολλητά φορμάκια και κάνει τώρα για άλλη μία φορά καριέρα αλλά αυτή τη φορά τη νύχτα. Μάλιστα δηλώνει ευτυχισμένος και υπογραμμίζει πως νιώθει πιο επιτυχημένος σήμερα από ότι ήταν πριν, ως παρουσιαστής και δημοσιογράφος.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb