The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Τα ζώδια σήμερα: 27 Iουλίου

Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το E-Daily.gr


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 26, 2016

Τα ζώδια σήμερα: 27 Iουλίου

ΚΡΙΟΣ

Προσέξτε τα οικονομικά σας, γιατί θα προκύψουν έξοδα που δεν είχατε προγραμματίσει και θα χρειαστεί να βάλετε χέρι στις οικονομίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρχίστε να προσέχετε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας, ξεκινώντας από τη διατροφή και τον σωστό ύπνο. Αρχίστε να γυμνάζεστε, γιατί τελευταία έχετε αφεθεί πολύ και αυτό πρέπει να σταματήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην δίνετε λαβές στη δουλειά σας, καθώς υπάρχουν εκείνοι που θα τις εκμεταλλευτούν ώστε να σας μειώσουν και να φανούν αυτοί καλύτεροι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κοιτάξτε να περάσετε λίγο χρόνο με τους κοντινούς σας ανθρώπους και τον εαυτό σας, γιατί είναι αυτό που έχετε περισσότερο ανάγκη αυτές τις ημέρες.

ΛΕΩΝ

Σταματήστε να αναλύετε και να σκέφτεστε όσα έγιναν στο παρελθόν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε λίγη προσοχή στη σχέση σας, γιατί ο άνθρωπος σας έχει ανάγκη από στοργή και κατανόηση μιας και είναι σε περίεργη φάση. Μην λυπηθείτε τα χάδια!

ΖΥΓΟΣ

Πάρτε μια βαθιά ανάσα και αφοσιωθείτε στο παρόν, προσπαθώντας να το ζήσετε όσο καλύτερα γίνεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα ζήτημα από το πρόσφατο παρελθόν πρόκειται να κάνει την εμφάνιση του σύντομα. Όσο και αν ταραχτείτε, προσπαθήστε να ηρεμήσετε γιατί πρέπει να το αντιμετωπίσετε μια και καλή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μη δώσετε σημασία σε σχόλια που πρόκειται να ακούσετε για άτομο σας και τη δουλειά σας. Κάποιοι απλώς είναι κακοπροαίρετοι και θέλουν να σας χαλάσουν το κέφι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέστε σε εφαρμογή τους στόχους σας και μην φοβηθείτε τίποτα. Ήρθε η ώρα να κάνετε το κομμάτι σας και να το ευχαριστείθετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η οικογένεια σας σας έχει ανάγκη αυτήν την εβδομάδα, καθώς θέματα θα παρουσιαστούν. Κοιτάξτε να είστε ψύχραιμοι και να αποφύγετε τις πιθανές εντάσεις, αν θέλετε να βρείτε λύσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι φίλοι σας σας ψάχνουν, εσείς είστε χαμένοι στον κόσμο σας. Προσπαθήστε λίγο να ξεκολλήσετε από τα προβλήματα και τα άγχη σας και ασχοληθείτε μαζί τους. Θα είναι καλό και για τις δυο πλευρές.

 

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb