The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Τα τρένα στο Παρίσι μετατρέπονται σε κινητά μουσεία

Η έξυπνη ιδέα των υπέυθυνων του Μετρό


Δημοσίευση ΜΑΙ 29, 2016

Τα τρένα στο Παρίσι μετατρέπονται σε κινητά μουσεία

Το Παρίσι είναι παράδεισος για αυτούς που αγαπούν τα μουσέια και τις εκθέσεις τέχνης. Όμως οι αρχές της πόλης, αποφάσισαν να μην προσπαθήσουν να βρουν τρόπο να αναγκάσουν τους κατοίκους να επισκεφθούν τα μουσεία της πόλης. Τι έκαναν; Μετέτρεψαν τα τρένα στο μετρό σε... κινητα μουσεία.

Σε συνεργασία με μια αμερικάνικη εταιρεία, ζωγράφισαν στις οροφές των τρένων, έργα πoυ βρίσκονται στα μουσεία της πόλης. Από το Λούβρο μέχρι της παλάτι των Βερσαλλιών, τα τρένα έχουν πλέον μια φιλότεχνη αισθητική και υπόσχονται να κάνουν την διαδρομή πιο ενδιαφέρουσα για τους επιβάτες. Φυσικά, η διακόσμηση αυτή αποτελεί και μια επιπλέον παρότρυνση στους τουρίστες να επισκεφτούν τα μουσεία της πόλης, αφού μπορεί να δράσει σαν... ορεκτικό.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb