The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η μουσική που πρέπει να ακούσεις τον Μάιο

Από το Νίκο Γιασσάκη


Δημοσίευση ΜΑΙ 05, 2016

Η μουσική που πρέπει να ακούσεις τον Μάιο

Μουσικά ο μήνας Μάϊος όχι μόνο ξεκίνησε πολύ καλά με την κυκλοφορία του «Burn The Witch» των Radiohead, αλλά συνέχισε με την προ ολίγων ωρών κυκλοφορία του νέου single των Red Hot Chili Peppers. Πρόκειται για το «Dark Necessities» μέσα από το ενδέκατο άλμπουμ του Καλιφορνέζικου γκρουπ που κυκλοφορεί στις 17 Ιουνίου.

Ο Michael Kiwanuka είναι ένας καλλιτέχνης που θαυμάζουμε από τα πρώτα του βήματα. Με επιρροές από Bill Withers και Otis Redding, ο 29χρονος Βρετανός με καταγωγή από την Ουγκάντα, καταφέρνει να γίνει άξιος συνεχιστής της soul κληρονομιάς των ινδαλμάτων του, εν έτη 2016. To 2012 βρέθηκε στην πρώτη θέση της ετήσιας ψηφοφορίας του BBC, "Sound Of..." που αναδυκνείει τον πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη που αναμένεται να διαπρέψει στα επόμενα χρόνια. Παλαιότεροι νικητές υπήρξαν η Adele, Sam Smith, Keane, Jessie J και 50 Cent. Το «Love & Hate» είναι ένα από τα πρώτα κομμάτια που έχουμε ακούσει μέσα από το νέο του ομώνυμο άλμπουμ που κυκλοφορεί στις 27 Μαϊου.

Στο παρακάτω playlist θα βρείτε αυτά μαζί με 15 ακόμα κομμάτια από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στις λίστες του Athens Party+.

Red Hot Chili Peppers - Dark Necessities
Radiohead - Burn The Witch
Damien Jurado - Qachina
Pulse feat. Craig Walker - Confessions
Amason - California Dreamin'
Michael Kiwanuka - Love & Hate
Gregory Porter - Don't Lose Your Steam 
Stealth - I Don't Need Your Love
Kaleo - Way Down We Go
The Last Shadow Puppets - Miracle Aligner 
Whilk And Misky - Man's World
Sofi Tukker - Matadora (Medina Remix)
Guts - All Or Nothing 
Poldoore - Midnight In Saigon
Sweet Tea - After Laughter (Comes Tears)
Seramic - Waiting
Hindi Zahra - Can We Dance
The Hot 8 Brass Band - Sexual Healing (Antonis Kanakis Remix)

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb