The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Shows

Dan Ghenacia w/ Lex + Clubkid Live


Δημοσίευση ΦΕΒ 12, 2016

Dan Ghenacia w/ Lex + Clubkid Live

Η ομάδα Seds, σε συνεργασία με το six d.o.g.s, έχει τη χαρά να υποδεχτεί στην Αθήνα τον Γάλλο master της underground club μουσικής, Dan Ghenacia. 

Ο Dan Ghenacia αποτελεί αδιαμφισβήτητα κινητήριο μοχλό της Παριζιάνικης underground σκηνής και μια από τις δυνατότερες DJ εξαγωγές της Γαλλίας. Eίναι επίσης ο ιδρυτής του label Freak NΆChic, το οποίο δούλεψε για επτά συνεχόμενα χρόνια με releases από τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως. Tο τελευταίο διάστημα είναι ένα από τα τρία masterminds του απόλυτα επιτυχημένου b2b2b DJ project Apollonia.

Η ενεργή ενασχόλησή του με τα μουσικά πράγματα ξεκίνησε σταείκοσι περίπου χρόνια του, όταν πέρασε ένα διάστημα στην California, γνωρίζοντας το West Coast house και την psychedelia. Περνώντας πολλά από τα καλοκαίρια του στην Ibiza είχε αμέτρητες προτάσεις τις οποίες απέρριπτε έχοντας πάντα στο μυαλό του να κρατήσει ένα undergound profile, όπως και έκανε. Το club που τον κέρδισε ήταν το DC10, ένα venue του οποίου ο μοναδικός deep, techno και house ήχος ταίριαξε απόλυτα με τα set του. Εκεί ξεκινήσαν τα εβδομαδιαία residencies του που διήρκεσαν έως το 2012, όταν μαζί με τους Dyed Soundoroom & Shonky δημιούργησαν το project Appolonia.

Μαζί του στα decks του six d.o.g.s θα βρεθούν o resident DJ του Seds και του six d.o.g.s Lex και ο Clubkid.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb