The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Shows

NON Aesthetics with Maceo Plex + Ben Klock


Δημοσίευση ΝΟE 10, 2015

NON Aesthetics with Maceo Plex + Ben Klock

Μετά το δυναμικό ξεκίνημα της σεζόν με τον Marcel Dettmann ήρθε η ώρα για το δεύτερο event της ΝΟΝ Aesthetics πρώτο για τον μήνα Νοέμβριο με καλεσμένο τον Μaceo Plex.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια για τον Maceo Plex. Είναι headliner στα καλύτερα festival και clubs παγκοσμίως, όπου κ αν εμφανιστεί είναι sold out. Τα τελευταία χρόνια λίγο πολύ μονοπωλεί το ενδιαφέρον παγκοσμίως. Εισάγοντας καινοτομίες δημιούργησε την δική του χαρακτηριστική Techno μουσική. Λίγο πολύ όλοι μας έχουμε βρεθεί να ακούμε κομμάτια λέγοντας ότι ακούγονται “Σαν του Maceo Plex”. Mε τα “Your Style”, “Vibe Your Love”, “Deez Nuts” και τα remixes του από τους Azari and II και Gus Gus μέχρι τον DJ T, o προσωπικός του μουσικός θρίαμβος συνεχίζεται. Με παραγωγές σε Ellum, Drumcode, Defected και άλλα labels, με τελευταίες κυκλοφορίες όπως ''Solar Detroit'' και ''Mirror Me'' στην Kompakt είναι ίσως το πιο hot όνομα αυτή τη στιγμή στην techno σκηνή. Και μιας και οι εμφανίσεις του είναι ανάρπαστες σε όλη την υφήλιο, ήρθε η στιγμή για να έρθει ξανά στη Θεσσαλονίκη στο απόγειο της καριέρας του μετά την τελευταία εμφάνιση του το 2013 στα πλαίσια του Reworks Festival για μια Ellum βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη.

20 Νοεμβρίου λοιπόν NON Aesthetics presents Ellum night με τον Maceo Plex, Dino Lenny plus more.


Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε τον Ben Klock 27 Nοεμβρίου στο Block 33.

Μετά από την εμφάνισή του στα πλαίσια του Reworks Festival το 2014, για την οπόια δήλωσε οτι ήταν μια από τις καλυτερες της χρονιάς του και την εκρηκτικη επιστοφή του τον Μάρτιο του 2015 σε ένα ΝΟΝ Αesthetics που ακόμη θυμόμαστε , έρχεται πάλι στο μέρος που όπως λέει αγάπησε για να μας χαρίσει άλλη μια techno βραδιά ισάξια του μεγαλείου του.

Γεννημένος στο Βερολίνο, παραγωγός και ιδιοκτήτης της Klockworks, ο Ben Klock είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους σημαντικότερους χαρακτήρες της σύγχρονης ιστορίας της techno μουσικής. Resident του Berghain από το άνοιγμα του το 2004, έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια σε όλα τα festival και booth του πλανήτη μπροστά σε χιλιάδες ακροατές.

Τα techno set του χαρακτηρίζονται από τα deep και heavy grooves . Έχει κυκλοφορήσει tracks στην Ostgut Ton, έχει επιμεληθεί compilations για το Fabric και πρόσφατα μας χάρισε ένα εκρηκτικό essential mix για το BBC Radio 1. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι η απλότητα του πάνω στο booth που σε συνδυασμό με τα δυναμικά πολύωρα του sets μπορούν να κάνουν και τον πιο δύσκολο ακροατή να χορεύει μέχρι το πρωί!

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb