The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

5 γιατροσόφια της γιαγιάς για να απαλλαγείτε από τις ραγάδες

Μικρά μυστικά που θα νικήσουν αυτά τα εκνευριστικά σημάδια


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 03, 2015

5 γιατροσόφια της γιαγιάς για να απαλλαγείτε από τις ραγάδες

Πολλές φορές, οι αυξομειώσεις βάρους ή οι εγκυμοσύνες, αλλά και η κληρονομικότητα, προκαλούν την εμφάνιση ραγάδων στο σώμα.

Οι περιοχές που συνήθως πλήττονται είναι η κοιλιά, οι μηροί, τα μπράτσα και το στήθος. Όμως πλέον δεν θα πρέπει να φοβάστε αυτά τα αντιαισθητικά σημάδια, μιας και παρακάτω ακολουθούν 5 συνταγές της γιαγιάς, που θα καταφέρουν να τα εξαφανίσουν για πάντα.

Διαβάστε με προσοχή!

Αλόη
Οι εκπληκτικές ικανότητες επούλωσης που διαθέτει η αλόη είναι γνωστές από την αρχαιότητα. Απλώστε λίγη κρέμα αλόης καθημερινά στις ραγάδες σας και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Πιείτε νερό
Αν δεν λαμβάνετε τις απαραίτητες ποσότητες νερού για τον οργανισμό, τότε το δέρμα σας δεν θα ενυδατώνεται όπως πρέπει, με αποτέλεσμα να σπάει και να κάνετε ραγάδες.

Όχι στον καφέ
Περιορίστε τους καφέδες και όσα ροφήματα περιέχουν καφεΐνη.

Φτιάξτε το δικό σας απολεπιστικό από ζάχαρη
Η ζάχαρη, σε συνδυασμό με λίγες σταγόνες αμυγδαλέλαιο και χυμό λεμονιού, είναι ένα αποτελεσματικό όπλο καταπολέμησης των ραγάδων.

Ελαιόλαδο
Ενυδατώνει το δέρμα και σταματά την εξάπλωση των ραγάδων.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb