The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Giorgio Moroder και Britney Spears διασκευάζουν το κλασικό «TomΆs Diner»

Ακούστε τη νέα συνεργασία-έκπληξη!


Δημοσίευση ΑΠΡ 28, 2015

Giorgio Moroder και Britney Spears διασκευάζουν το κλασικό «TomΆs Diner»

Τις συνεργασίες του με ποπ τραγουδίστριες συνεχίζει ο Giorgio Moroder! Μετά τις Kylie Minogue και Sia, ο θρυλικός παραγωγός ενώνει τις δυνάμεις του και με την Britney Spears, στη διασκευή του χιτ της δεκαετίας του 1990 από τη Suzanne Vega «Tom's Diner»!

Δυστυχώς, θα πρέπει να περιμένουμε περίπου δυο μήνες ακόμα, μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του album «Déjà Vu» του Giorgio Moroder, όπου μια dream team ποπ ερμηνευτών σκαρώνει μαζί με τον 74χρονο παραγωγό μερικά από τα πιο εθιστικά ηλεκτρονικά ποπ κομμάτια της δεκαετίας.

Η Britney δεν δίνει την ερμηνεία της ζωής της, όμως διαπιστώνουμε ξανά και ξανά πως όταν η Britney Spears έχει στα χέρια της ένα καλό τραγούδι, με μια μουσική παραγωγή που δεν σε αφήνει δευτερόλεπτο να βαρεθείς (εδώ έρχεται ο μάγος Giorgio), τότε το τελικό αποτέλεσμα μεταμορφώνεται σε ποπ χρυσάφι.

Επίσης, πριν ακούσουμε ξανά το «TomΆs Diner», αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στο tracklist του album του Moroder, για να δικαιώσουμε ξανά τον όρο «pop dream team».

Déjà Vu Tracklist:
01. 4 U With Love
02. Déjà Vu feat. Sia
03. Diamonds feat. Charli XCX
04. DonΆt Let Go feat. Mikky Ekko
05. Right Here, Right Now feat. Kylie Minogue
06. Tempted feat. Matthew Koma
07. 74 is the New 24
08. TomΆs Diner feat. Britney Spears (Suzanne Vega cover)
09. Wildstar feat. Foxes
10. Back and Forth feat. Kelis
11. I Do This For You feat. Marlene
12. La Disco

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb