The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ξύπνησε από το κώμα η κόρη της Whitney Houston

Τι είπε ο πατέρας της


Δημοσίευση ΑΠΡ 21, 2015

Ξύπνησε από το κώμα η κόρη της Whitney Houston

Μετά από 2,5 μήνες χωρίς ελπίδες, φαίνεται πως υπάρχει η πρώτη θετική εξέλιξη στην κατάσταση της Bobbi Kristina Brown.

Η κόρη της Whitney Houston συνήλθε από το κώμα στο οποίο βρισκόταν από τα τέλη Ιανουαρίου. Τουλάχιστον, αυτό είπε ο πατέρας της, Bobby Brown, σε συναυλία στο Ντάλας. «Μπορώ να πω σήμερα, ότι το μωρό μου ξύπνησε. Με βλέπει», είπε, σύμφωνα με δημοσίευση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η αδερφή του, Tina Brown.

Αυτό είναι το πρώτο ενθαρρυντικό σημάδι για την 22χρονη κόρη της αξέχαστης τραγουδίστριας. Η Bobbi Kristina είχε βρεθεί αναίσθητη στην μπανιέρα στο σπίτι της στις 31 Ιανουαρίου. Για να τη σώσουν, οι γιατροί την έβαλαν σε τεχνητό κώμα, ενώ στα τέλη Μαρτίου μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης, για να συνεχιστεί εκεί η θεραπεία της.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα, σε σπάνιες δηλώσεις της, η γιαγιά της –μητέρα της Houston– Cissy Houston, είχε πει ότι η κατάσταση της Bobbi Kristina παραμένει ίδια και ότι η οικογένεια δεν έχει πολλές ελπίδες.

 

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb