The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Shows

Jan Krueger w/ Lostra at six d.o.g.s


Δημοσίευση ΜΑΡ 27, 2015

Jan Krueger w/ Lostra at six d.o.g.s

Ένας από τους πλέον αγαπημένους μας international guests, είναι ο Γερμανός DJ και παραγωγός Jan Krueger, ο οποίος επισκέπτεται το six d.o.g.s, για τέταρτη φορά.

Ο Jan Krueger ξεκίνησε να εργάζεται σε ένα δισκοπωλείο το 1996, ενώ παράλληλα διοργάνωνε τις δικιές του βραδιές με guest DJs τους Daniel Bell, Matthew Herbert, Ata και Steve Bug. Την ίδια εποχή γνώρισε τον πολλά υποσχόμενο παραγωγό Daze Maxim και αναγνώρισαν και οι δύο το κοινό τους ενδιαφέρον για την ηλεκτρονική μουσική. Μαζί αποφάσισαν να ξεκινήσουν την παραγωγή μουσικής στο στούντιο του Daze, με κομμάτια τα οποία αργότερα κυκλοφόρησαν στην εταιρεία Moon Harbour. Στην συνέχεια ο Jan μετακόμισε στο Αμβούργο όπου και εργάστηκε στην γνωστή εταιρία Word and Sound ως διευθυντής πωλήσεων, με αποτέλεσμα λίγο καιρό μετά να ξεκινήσουν με τον Daze την Hello Repeat.

Ως DJ, o Jan φημίζεται για την εξαιρετικά ενημερωμένη του δισκοθήκη και για το πάθος του για το βινύλιο, παίζοντας ένα μείγμα deep house και techno. Σήμερα ζει στο Βερολίνο όπου είναι resident DJ στα καλύτερα clubs της πόλης, ενώ τα τελευταία χρόνια διατηρεί residencies σε μερικά από τα καλύτερα parties του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης.

Μαζί του, εκ των residents του six d.o.g.s, o βετεράνος Lostra, η αλλιώς Kώστας Σπυρόπουλος.

http://www.residentadvisor.net/dj/jankrueger
http://www.hellorepeat.com/

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb