The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Πάγωσαν τα μαλλιά τους... στην κυριολεξία!

Ο πιο παράξενος διαγωνισμός γίνεται κάθε χρόνο σε ένα καναδικό θέρετρο


Δημοσίευση ΜΑΡ 28, 2015

Πάγωσαν τα μαλλιά τους... στην κυριολεξία!

Η περιοχή Yukon στον Καναδά φημίζεται για τις ποικίλες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις της, οι οποίες προσελκύουν επισκέπτες από όλον τον κόσμο. Ίσως η πιο περίεργη από αυτές τις εκδηλώσεις είναι ο Διεθνής Διαγωνισμός Παγωμένων Μαλλιών, που γίνεται στο Takhini Hot Springs κάθε Φεβρουάριο.

Όπως λέει και το όνομά του, στον διαγωνισμό αυτό οι συμμετέχοντες μπαίνουν στις φυσικές πηγές που υπάρχουν εκεί και περιμένουν μέχρι ο κρύος αέρας να τους παγώσει τα βρεγμένα μαλλιά.

Προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο των 150 δολαρίων, όλοι οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να βουτήξουν το κεφάλι τους στις θερμές πηγές, όπου το νερό είναι στους 40 βαθμούς Κελσίου, και μετά να περιμένουν το κρύο της ατμόσφαιρας να τους κάνει ένα... τρελό χτένισμα.

Καθώς η θερμοκρασία περιβάλλοντος αγγίζει τους -30 βαθμούς Κελσίου, τα μαλλιά μπορούν να παγώσουν μέσα σε μόλις 60 δευτερόλεπτα, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Φυσικά, όλοι οι διαγωνιζόμενοι επιβραβεύονται με δωρεάν είσοδο στην πισίνα για τη συμμετοχή τους, ενώ πρέπει μέχρι το τέλος του μήνα να ανεβάσουν τις φωτογραφίες με τα παγωμένα μαλλιά τους στη σελίδα του συγκεκριμένου θερέτρου στο Facebook.

Γι' αυτήν τη χρονιά νικητές ήταν η Milena Georgeault και η παρέα της, οι οποίοι κατάφεραν να μετατρέψουν τα μαλλιά τους σε λευκά κρυσταλλωμένα μακαρόνια! Ο διαγωνισμός αποσκοπεί στο να αποτελέσει ένα διασκεδαστικό γεγονός που θα προσελκύσει τον κόσμο στην εν λόγω μονάδα, όμως ακολουθείται από μια προειδοποίηση: μην το δοκιμάσετε στο σπίτι!

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb