The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Μωρό στην Ινδία είναι μόλις 10 μηνών, αλλά ζυγίζει 20 κιλά

Tι συμβαίνει στη μικρή Aliya


Δημοσίευση ΜΑΡ 08, 2015

Μωρό στην Ινδία είναι μόλις 10 μηνών, αλλά ζυγίζει 20 κιλά

Η Aliya Saleem, από το Jharkhand της Ινδίας, ήρθε στον κόσμο πριν από 10 μήνες και ήταν από την πρώτη στιγμή ένα τροφαντό μωρό, όμως σήμερα το βάρος της έχει ξεπεράσει τα όρια του φυσιολογικού κατά πολύ σε σχέση με την ηλικία της. Η μικρή μετά τη γέννησή της ζύγιζε 4 κιλά, όμως σήμερα ζυγίζει όσο ένα 6χρονο κορίτσι, δηλαδή 18 κιλά και 598 γραμμάρια!

Οι γονείς της φοβούνται για την υγεία της, μιας και στο παρελθόν έχασαν ένα άλλο παιδάκι τους, ηλικίας μόλις ενός έτους, εξαιτίας των υπερβολικών κιλών που και εκείνο είχε. Όπως δήλωσε η 25χρονη μητέρα της Aliya, Shabana Parveen, η μικρούλα άρχισε να παίρνει βάρος λίγους μήνες μετά τη γέννησή της και έκτοτε συνεχίζει το ίδιο πράγμα, με αποτέλεσμα οι γονείς της να αναγκάζονται να της παίρνουν καινούργια ρούχα κάθε δύο εβδομάδες, αφού τα προηγούμενα δεν της κάνουν πια.

Δυστυχώς, οι γονείς της δεν έχουν τα απαραίτητα χρήματα ώστε να την υποβάλουν στην κατάλληλη ιατρική φροντίδα, παρόλο που η ζωή της κόρης τους βρίσκεται σε κίνδυνο, ενώ όπως δήλωσε ο 28χρονος πατέρας της, Mohammad Saleem, για το μόνο που αρκούν τα χρήματά τους είναι το τοπικό νοσοκομείο. Βέβαια, οι γιατροί εκεί δεν μπορούν να πουν με ακρίβεια ποια ακριβώς ασθένεια ταλαιπωρεί την Aliya και μπορεί οι γονείς της να την πήγαν σε έναν γιατρό στο Ranchi, όμως εκείνος τους συνέστησε να την μεταφέρουν σε μια άλλη πόλη, κάτι που δεν ήταν οικονομικά εφικτό.

Σύμφωνα με σχετικό άρθρο της Daily Mail πάντως, η οικογένεια της Aliya κατάφερε τελικά να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείο Fortis στο Νέο Δελχί, όπου ο παιδίατρος Krishan Chugh που την είδε είπε ότι πρόκειται για το πιο βαρύ παιδί αυτής της ηλικίας που έχει δει ποτέ στη ζωή του και ότι αυτό το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται είτε στη νοσογόνο παχυσαρκία, είτε σε κάποια ορμονική ανισορροπία, όμως, όπως και να έχει, η θεραπεία της θα εξαρτηθεί από τη διάγνωση που θα γίνει.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb