Επικό βίντεο: Κινεζική εταιρεία διαφημίζει το άθραυστο γυαλί της μέσα από τις λεηλασίες στη Γαλλία
Το υλικό, που τραβήχτηκε εν μέσω φοιτητικών διαδηλώσεων, έγινε viral με χιουμοριστικά σχόλια αλλά και αμφισβήτηση των ισχυρισμών της εταιρείας.

Η κινεζική Hengxinfeng Special-Glass Co. Ltd. από την επαρχία Χενάν διαφήμισε το άθραυστο γυαλί της με βίντεο από τις λεηλασίες στη Γαλλία, χωρίς να ξοδέψει ούτε σεντ για την παραγωγή του.
Η κινεζική εταιρεία Hengxinfeng Special-Glass Co. Ltd., από την επαρχία Χενάν, μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο για να διαφημίσει το άθραυστο γυαλί της, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψει ούτε σεντ για την παραγωγή του. Το βίντεο τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια λεηλασιών στη Γαλλία, που ξέσπασαν εν μέσω φοιτητικών διαδηλώσεων για την εκπαίδευση και το κόστος διαβίωσης, και έδειχνε εκτεταμένες ρωγμές χωρίς όμως να έχει σπάσει το γυαλί, προκαλώντας χιουμοριστικές αντιδράσεις.
شركة صينية لتوريد الزجاج تحصل على اعظم دعاية مجانية لمنتجها مُستغلة أعمال الشغب في فرنسا . حيث نشرت شركة «هينسينفين» مقطعًا فيديو على وسائل التواصل دون إنفاق ولو قرش واحد على التصوير، وحققت نجاحًا هائلاً ويظهر محاوله اقتحام أحد المتاجر وفشلهم في كسر الزجاج نتيجة مقاومته الكسر . https://t.co/yATGbuNWB9
— موسكو | 🇷🇺 MOSCOW NEWS (@M0SC0W0) October 28, 2026
Το επαναχρησιμοποιημένο υλικό ανέδειξε την ανθεκτικότητα του γυαλιού και πυροδότησε συζητήσεις σχετικά με την ασφάλεια των βιτρινών καταστημάτων. Παράλληλα, οι αντιδράσεις συνδύασαν επαίνους για το έξυπνο μάρκετινγκ με αμφισβητήσεις σχετικά με τους ισχυρισμούς της εταιρείας.







