Κλοπ μετά το 0‑0 στην Τούμπα: «Δεν θα ήθελα να παίξω άλλον αγώνα με την Ελλάδα»
Η Γερμανία έμεινε ξανά χωρίς νίκη απέναντι στην Εθνική μετά το 1-0 στο πρώτο ματς, και ο Γερμανός τεχνικός αναγνώρισε την πειθαρχία της «γαλανόλευκης».

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με χιούμορ μετά το 0-0 της Γερμανίας με την Ελλάδα στην Τούμπα. Ήταν το δεύτερο ματς χωρίς νίκη απέναντι στην Εθνική και ο Γερμανός προπονητής αναγνώρισε την πρόοδό της.
Ο Γιούργκεν Κλοπ (Jürgen Klopp) δεν κατάφερε να νικήσει την Ελλάδα ούτε στη Θεσσαλονίκη. Η Γερμανία έμεινε στο 0-0 με τη «γαλανόλευκη» στην Τούμπα και μετά τη λήξη ο Γερμανός τεχνικός σχολίασε με χιουμοριστική διάθεση τη δεύτερη αποτυχία της ομάδας του απέναντι στην Εθνική. «Δεν θα ήθελα να παίξω και άλλον αγώνα με την Ελλάδα», είπε χαμογελώντας.
Ο Κλοπ ήταν ξεκάθαρος για τη θέση του ελληνικού ποδοσφαίρου: η Ελλάδα, όπως τόνισε, «δεν ανήκει πλέον στις μικρές ποδοσφαιρικές χώρες». Αναφέρθηκε επίσης στα δύο παιχνίδια χωρίς νίκη απέναντι στη «γαλανόλευκη».
Ελλάδα - Γερμανία: Τι είπε ο Κλοπ για την Εθνική;
Η Ελλάδα είχε επικρατήσει προηγουμένως με 1-0 στη Γερμανία. Στη Θεσσαλονίκη κράτησε ξανά ανέπαφη την εστία της και ο Κλοπ αναγνώρισε την πολύ καλή αγωνιστική της εικόνα.
Ο Γερμανός προπονητής στάθηκε ιδιαίτερα στην πειθαρχία και την εξυπνάδα της ελληνικής ομάδας: «Έπαιξε καλά, έξυπνα και πειθαρχημένα η Ελλάδα. Αν σημειώναμε τέρμα δεν θα μας σταματούσαν».
Ο απολογισμός του Κλοπ στον πάγκο της Γερμανίας
Ο Κλοπ έκανε παράλληλα έναν πρώτο απολογισμό της παρουσίας του στον πάγκο της εθνικής ομάδας. Αποκάλυψε ότι χρησιμοποίησε συνολικά 44 ποδοσφαιριστές στα πρώτα παιχνίδια και ότι πλέον έχει περισσότερες επιλογές ενόψει της συνέχειας.
«Μετά από μία εβδομάδα δουλειά δεν πίστεψα ότι θα είμαστε τόσο καλοί. Είχα ακούσει ότι είμαστε στον πάτο. Αλλά είδα ότι δούλεψα με 44 παίκτες και βρήκαμε τον δρόμο. Να τον περπατήσουμε και να τον βαδίσουμε», ανέφερε.





