ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Τζάστιν Τριντό άπλωνε αντηλιακό στο στήθος της Κέιτι Πέρι σε βόλτα με σκάφος στη Νότια Γαλλία, δείτε φωτογραφίες

Ο πρώην πρωθυπουργός του Καναδά και η τραγουδίστρια εθεάθησαν σε τρυφερές στιγμές


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 30, 2026

Ο Τζάστιν Τριντό άπλωνε αντηλιακό στο στήθος της Κέιτι Πέρι σε βόλτα με σκάφος στη Νότια Γαλλία, δείτε φωτογραφίες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε τρυφερές στιγμές εθεάθησαν ο Τζάστιν Τριντό και η Κέιτι Πέρι κατά τη διάρκεια βόλτας που έκαναν με σκάφος στη Νότια Γαλλία, με τον πρώην πρωθυπουργό του Καναδά να απλώνει αντηλιακό πάνω στο στήθος της τραγουδίστριας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι, που είναι σε σχέση από το περασμένο καλοκαίρι, ξέκλεψε λίγο χρόνο, εν μέσω της περιοδείας της Κέιτι Πέρι, για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τη βόλτα τους, ο Τριντό φαίνεται να απλώνει αντηλιακό στους ώμους και στο μπούστο της τραγουδίστριας, βάζοντας το χέρι του μέσα στο τιραντέ φόρεμα που είχε επιλέξει, ενώ σε άλλα στιγμιότυπα έδειχναν να απολαμβάνουν τα τοπία και να βγάζουν selfies οι δυο τους.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
ΙΟΥΛ 29, 2026
H Κέιτι Πέρι «εγκλωβίστηκε» μέσα σε ένα τεράστιο μπουκάλι σε συναυλία: Οι θαυμαστές της την έσπρωξαν προς τη λάθος κατεύθυνση
Η τραγουδίστρια προσπαθούσε να τους δείξει πώς να τη βοηθήσουν να επιστρέψει στη σκηνή, ενώ συνέχιζε να ερμηνεύει τις επιτυχίες της
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb