Celebs

Από τη Μήλο στην Κίμωλο η Κιάρα Φεράνι: Οι πόζες με μαγιό και το γεύμα με θέα τη θάλασσα

H Ιταλίδα influencer κάνει διακοπές στα ελληνικά νησιά

Από τη Μήλο στην Κίμωλο η Κιάρα Φεράνι: Οι πόζες με μαγιό και το γεύμα με θέα τη θάλασσα

Στην Κίμωλο βρέθηκε η Κιάρα Φεράνι από τη Μήλο, όπου έκανε διακοπές τις προηγούμενες ημέρες, δείχνοντας στους ακολούθους της πώς πέρασε στο νησί.

Η Ιταλίδα influencer που έκανε μία στάση στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές, ανάρτησε την Κυριακή 28 Ιουνίου στιγμιότυπα από την απόδρασή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια έκανε γνωστό ότι παρέμεινε στην Κίμωλο για λίγες ώρες, ωστόσο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους όσα της έκαναν εντύπωση.

H Φεράνι εμφανίστηκε με ένα ζεβρέ μαγιό και καπέλο να ποζάρει με φόντο τη θάλασσα, ενώ σε άλλες εικόνες απολάμβανε το φαγητό της. Η influencer  δεν παρέλειψε επίσης, να δείξει σημεία της Κιμώλου που την ενθουσίασαν. «Μία ημέρα στην Κίμωλο» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσή της.

Δείτε την ανάρτησή της

Πηγή: www.protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

  1. Πάρτι γενεθλίων $400.000 από τον Κάνιε Γουέστ και τη Μπιάνκα Σενσόρι στις Βερσαλλίες, δείτε φωτογραφίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ CELEBS

00:00