ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σοκ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: Σκοτώθηκε ο Αλεξάντερ Μάνιγκερ

Μόλις 48 ετών


Δημοσίευση ΑΠΡ 16, 2026

Σοκ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: Σκοτώθηκε ο Αλεξάντερ Μάνιγκερ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σοκ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και δη στην Αυστρία, καθώς ο 48χρονος πρώην τερματοφύλακας, Αλεξάντερ Μάνινγκερ άφησε την τελευταία του πνοή μετά από σύγκρουση του αυτοκινήτου του με τρένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Αυστρία αλλά και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας, ο 48χρονος πρώην τερματοφύλακας Αλεξάντερ Μάνινγκερ άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Αυστριακός πρώην διεθνής πορτιέρε ενεπλάκη σε δυστύχημα με το αυτοκίνητό του που συγκρούστηκε με τρένο σε τοπικό σιδηρόδρομο του Ζάλτσμπουργκ. Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η σύγκρουση.

Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής που βρέθηκαν στο σημείο ανέσυραν τον Μάνινγκερ χωρίς τις αισθήτεις του και οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb