The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Τα τραγούδια που πρέπει να ακούσεις αυτήν την εβδομάδα

Για να μην μένεις πίσω...

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΣΣΑΚΗΣ
Δημοσίευση ΝΟE 18, 2014

Τα τραγούδια που πρέπει να ακούσεις αυτήν την εβδομάδα

Ο Νίκος Γιασσάκης επιλέγει νέα κομμάτια που θα ακούσεις στα κανάλια του Athens Party:

The New Basement Tapes – When I Get My Hands On You
Το γκρουπ που αποτελείται από τους Marcus Mumford των Mumford & Sons, Jim James, Elvis Costello, Taylor Goldsmith και Rhiannon Giddens, κυκλοφόρησε πρόσφατα το ένα και μοναδικό του άλμπουμ, με όλα τα κομμάτια βασισμένα σε χειρόγραφους στίχους του Bob Dylan από το 1967 και κατά την περίοδο της ηχογράφησης του άλμπουμ «The Basement Tapes» (1975). Το γκρουπ γύρισε κι ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Lost Songs: The Basement Tapes Continued». Πέρα από αυτό το υπέροχο κομμάτι, έχουμε ξεχωρίσει και το «Kansas City», που πρόσφατα ερμήνευσαν καταπληκτικά στην εκπομπή της Ellen DeGeneres.

Beyonce – Haunted
Ένα από τα ωραιότερα κομμάτια που υπάρχουν στο τελευταίο άλμπουμ της Beyoncé και αρχίζει να αποκτά τεράστια φήμη, αφού ακούγεται στο δεύτερο trailer του «50 Shades Of Grey» που κυκλοφόρησε την εβδομάδα που μας πέρασε, σχεδόν ταυτόχρονα με το video clip του κομματιού, πράγμα διόλου τυχαίο. To «Haunted» συνδυάζει hip hop, R&B, dance-pop και dubstep με έναν πολύ ηδονικό τρόπο, χάρη φυσικά και στην υπέροχη ερμηνεία της Beyoncé.

 

SZA – Sweet November
Η Solana Rowe ή αλλιώς SZA, όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα, έχει σαφείς επιρροές από ονόματα όπως η Billie Holiday και η Björk, με ένα νοσταλγικό, αιθέριο και μινιμαλιστικό ύφος. Όχι επειδή είναι Νοέμβριος, αλλά το «Sweet November» θεωρούμε πως ταιριάζει απόλυτα στη μετάβαση από το φθινόπωρο στον χειμώνα. Το ακούς στον Athens Party+.

Parra For Cuva feat. Ann Naklab – Wicked Game
Ήταν Νοέμβριος του 1990, όταν το «Wicked Game» του Chris Isaak κυκλοφόρησε ως single, με πολύ μικρή όμως εμπορική επιτυχία, ώσπου ο David Lynch το συμπεριέλαβε στην ταινία «Wild At Heart» της ίδιας χρονιάς. Ο Lee Chesnut, διευθυντής προγράμματος ενός ραδιοφωνικού σταθμού στην Ατλάντα, που λάτρευε τις ταινίας του Lynch, ξεκίνησε να παίζει το κομμάτι, κάνοντάς το επιτυχία, που αργότερα εξαπλώθηκε σε όλη την Αμερική, όπου έγινε top ten hit και σύντομα σε όλο τον κόσμο. Αυτή είναι μια διασκευή που κυκλοφόρησε πριν από έναν χρόνο, όμως σήμερα σημειώνει όλο και μεγαλύτερη επιτυχία.

Mando Diao – Sweet Wet Dreams
Πόσα κομμάτια των Mando Diao νωρίζετε, πέρα από το «Dance With Somebody», που το 2009 έγινε μια από τις μεγαλύτερες ραδιοφωνικές επιτυχίες στη χώρα μας; Εμείς σου παρουσιάζουμε ένα ακόμα κομμάτι του συγκροτήματος από τη Σουηδία, που σίγουρα θα βάλεις στο repeat.

Becky Hill – Losing
Η Becky Hill μπορεί να υπερηφανεύεται πως είναι η μοναδική παίκτρια του «The Voice» στη Βρετανία που έχει φτάσει στο Νούμερο 1 του UK Singles Chart, αφού τα δικά της φωνητικά κοσμούν την dance επιτυχία του Oliver Heldens, «Gegko (Overdrive)». Το δεύτερο προσωπικό της single, με τίτλο «Losing», έχει κερδίσει χώρο στο playlist πολλών ραδιοφωνικών σταθμών στη χώρα της, και όχι μόνο.

Coldplay – Ink
Οι Coldplay κυκλοφορούν το «Ghost Stories Live» με CD και DVD που θα περιέχει την ταινία-συναυλία, απ' όπου είναι και το παρακάτω απόσπασμα. Το «Ink» είναι ένα από τα πολύ ωραία κομμάτια που υπάρχουν μέσα στο «Ghost Stories».

Truss Rod - Run Wild (Deeprock Remix)
Οι Truss Rod είναι ένα project δημιουργημένο από ένα group που αποτελείται από μουσικούς, DJΆs, συγγραφείς και παραγωγούς από το Μιλάνο. Η κιθάρα είναι το χαρακτηριστικό στοιχείο της υπέροχης Deep House μπαλάντας  με τίτλο “Run Wild”. 

Hess Is More - Yes Boss (Serge Devant Remix)
Η γνωστή ραδιοφωνική επιτυχία των Hess Is More με τίτλο “Yes Boss” επέστρεψε. To project του Δανού συνθέτη Mikkel Hess με τον αδελφό του Nikolaj Hess που συνδιάζει jazz ήχους με μελωδικότητα και ηλεκτρονική μουσική, επιστρέφει το 2014 σε νέο remix από τον γνωστό Ρώσο DJ και παραγωγό Serge Devant. Το άκουσες πρώτος από τον Athens Party.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb