The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Απίστευτη ιστορία: Της ακρωτηρίασαν το πόδι και το κόλλησαν ανάποδα

Κι όμως, δεν πρόκειται για λάθος


Δημοσίευση ΟΚΤ 30, 2014

Απίστευτη ιστορία: Της ακρωτηρίασαν το πόδι και το κόλλησαν ανάποδα

Αυτή είναι η απίστευτη ιστορία της 22χρονης Jordan Monti από το Γιορκσάιρ της Μεγάλης Βρετανίας. Η νεαρή κοπέλα διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο στο μηριαίο οστό όταν ήταν φοιτήτρια στη Νέα Υόρκη. Εκεί υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες και αρχικά ξεπέρασε την ασθένεια.

Ωστόσο, το χαμόγελό της κόπηκε, όταν πριν από λίγους μήνες ήρθε και πάλι αντιμέτωπη με τον καρκίνο. Οι γιατροί τής είπαν ότι έχει μόνο μια επιλογή: θα έπρεπε να ακρωτηριάσουν τον μηρό της, όπως και έγινε.
Το... περίεργο, όμως, είναι ότι κατά την εγχείρηση οι γιατροί τοποθέτησαν στη θέση του μηρού της το υπόλοιπο πόδι της, δηλαδή το κομμάτι του ποδιού από τη γάμπα έως το πέλμα, το οποίο, όπως μπορείτε να δείτε, κοιτάει προς τα πίσω!

Και αν νομίζετε ότι πρόκειται για κάποιο ιατρικό λάθος, έχετε πέσει έξω! Ουσιαστικά, με αυτόν τον τρόπο προετοιμάζουν το πόδι της 22χρονης να δεχθεί το προσθετικό μέλος που θα της τοποθετήσουν στη συνέχεια. Με βάση τα λεγόμενα των γιατρών, η γάμπα πλέον θα λειτουργεί ως μηρός και η φτέρνα ως το γόνατο που λείπει. Εκεί ακριβώς θα τοποθετηθεί το προσθετικό πόδι και έτσι η νεαρή θα περπατήσει ξανά, χωρίς να χρειάζεται καροτσάκι ή πατερίτσες.

«Ας ελπίσουμε, ότι πριν από τα Χριστούγεννα θα μπορώ να περπατήσω χωρίς βοήθεια και πάλι», είπε η κοπέλα, η οποία παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, δεν έχει σταματήσει να χαμογελάει.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb