ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν είμαι ασφαλής»: Αποκλεισμένη στο Νεπάλ η Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια, Εύα Χαντάβα

Λίγες ημέρες μετά την άφιξή της, η χώρα βυθίστηκε στο χάος


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 09, 2025

«Δεν είμαι ασφαλής»: Αποκλεισμένη στο Νεπάλ η Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια, Εύα Χαντάβα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Εύα Χαντάβα ταξίδεψε στα τέλη Αυγούστου στο Νεπάλ για να ξεκινήσει τη σεζόν με την τοπική ομάδα Karnali Yashvis, συμμετέχοντας στο Everest Women’s Volleyball League, ένα τουρνουά δύο εβδομάδων που υπόσχεται να φέρει το γυναικείο βόλεϊ στο προσκήνιο της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά την άφιξή της, η χώρα βυθίστηκε στο χάος. Ογκώδεις διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς και της απαγόρευσης πρόσβασης στα social media οδήγησαν σε πρωτοφανείς συγκρούσεις, δεκάδες νεκρούς και τελικά στην παραίτηση του πρωθυπουργού Όλι.

Το κοινοβούλιο πυρπολήθηκε, η πρωτεύουσα Κατμαντού βρίσκεται υπό καθεστώς αναταραχής και οι δυνάμεις ασφαλείας έχουν αποσυρθεί από σημεία-κλειδιά της πόλης.

Το πρωτάθλημα διακόπηκε επ’ αόριστον και η Εύα Χαντάβα παραμένει εγκλωβισμένη στην πόλη, με τις πτήσεις να ακυρώνονται και την κατάσταση να χαρακτηρίζεται ασταθής και επικίνδυνη. Μέσω ανάρτησής της στο Facebook, ενημέρωσε τους φίλους και θαυμαστές της ότι είναι καλά στην υγεία της, αλλά δεν μπορεί να φύγει από τη χώρα όσο η κατάσταση δεν ομαλοποιείται.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Chantava Smith (@evachantava)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kwstas Koulouris (@kwstas7777)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb