ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Με δύο γάντια του μποξ μπήκε στο πλατό η Άννα Ζηρδέλη, τα οποία και παρέδωσε στους παρουσιαστές, προκειμένου να προκαλέσουν κάποιον σε “μάχη”! Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επέλεξε την… Κατερίνα Καραβάτου, ενώ η Ιωάννα Μαλέσκου τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Να φέρουμε εδώ την Κατερίνα Καραβάτου! Σας άρεσε; Δεν το περιμένατε», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και προκάλεσε την Κατερίνα Καραβάτου: «Κατερίνα, άκου σε παρακαλώ, άσε τον ΑΝΤ1 κι έλα εδώ να τις παίξουμε! Την αγαπάμε πολύ την Κατερίνα».
Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε από την πλευρά της: «Εγώ θα κάνω κάτι, πιο πιθανό ίσως να γίνει. Εγώ προ(σ)καλώ τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να έρθει καλεσμένος εδώ, στο πλατό, να τα πούμε! Θα τα πούμε, αλλά δεν ξέρω αν θα τα βρούμε».
«Τα μισά να μου έλεγε, Δημήτρη, τα μισά να μου έλεγε», είπε ο Λάμπρος.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ