ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ακίλε Πολονάρα διαγνώστηκε με λευχαιμία

Ο Ιταλός μπασκετμπολίστας δύο χρόνια μετά την πρώτη περιπέτεια με τον καρκίνο, διαγνώστηκε με οξεία μυελογενή λευχαιμία, ξεκινώντας ειδική θεραπεία


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 16, 2025

Ο Ακίλε Πολονάρα διαγνώστηκε με λευχαιμία
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις 9 Οκτωβρίου 2023 η οικογένεια του ευρωπαϊκού μπάσκετ συγκλονίστηκε στο άκουσμα της είδησης ότι ο Ακίλε Πολονάρα μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, εντοπίστηκε νεόπλασμα στους όρχεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δύο μήνες αργότερα ο έμπειρος άσος επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του δείχνοντας να βγαίνει νικητής, ωστόσο ο εφιάλτης επέστρεψε.

Όπως ενημέρωσε η Βίρτους Μπολόνια μετά από μια σειρά εξειδικευμένων ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο 33χρονος άσος προέκυψε η διάγνωση οξείας μυελογενούς λευχαιμίας με αποτέλεσμα να ξεκινήσει αμέσως νέο κυκλο θεραπειών.

Η ενημέρωση της Βίρτους:

«Η Βίρτους Μπολόνια ανακοινώνει ότι τις τελευταίες εβδομάδες ο Ακίλε Πολονάρα υποβλήθηκε σε περαιτέρω εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις, από τις οποίες προέκυψε η διάγνωση οξείας μυελογενούς λευχαιμίας.

Ο Πολονάρα νοσηλεύεται πλέον στο Νοσοκομείο Sant'Orsola Malpighi της Μπολόνια, όπου έχει ήδη ξεκινήσει την ειδική θεραπεία. Ολόκληρη η οικογένεια της Βίρτους βρίσκεται στο πλευρό του Ακίλε και των δικών του ανθρώπων, και του εύχεται ταχεία ανάρρωση.

Forza Achi, είμαστε όλοι μαζί σου — σε περιμένουμε»!

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb