The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Το (site ενηλίκων) Pornhub ιδρύει δισκογραφική εταιρία!

Λέτε τα video clips να ανεβαίνουν εκεί;

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΣΣΑΚΗΣ
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 29, 2014

Το (site ενηλίκων) Pornhub ιδρύει δισκογραφική εταιρία!

Οι υπεύθυνοι του site Pornhub καλοβλέπουν εδώ και αρκετούς μήνες τη μουσική βιομηχανία.

Η αρχή έγινε τον Ιούλιο, με την πολυσυζητημένη συνεργασία τους με τον Coolio, ο οποίος γύρισε ένα video clip για να προβληθεί αποκλειστικά μέσω του συγκεκριμένου καναλιού.

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, ο υπεύθυνος του site ανακοίνωσε την ίδρυση της δισκογραφική τους εταιρείας, με την ονομασία «Pornhub Records», και ενημέρωσε όλους τους πιθανούς ενδιαφερόμενους πως ξεκινάει μουσικός διαγωνισμός για την αναζήτηση του... ύμνου της εταιρείας. Ο καλλιτέχνης που θα βρεθεί στην πρώτη θέση θα κερδίσει 3 χιλιάδες λίρες, αλλά και ένα δικό του video clip, το οποίο θα προβάλλεται μέσω του Pornhub.tv και συνεπώς θα πρέπει να έχει και την ανάλογη αισθητική.

Mάλιστα, ο εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας, Matt Blake, δήλωσε πως βρίσκονται ήδη σε επαφή με μεγάλα ονόματα της μουσικής για τις θέσεις των κριτών οι οποίοι θα αναδείξουν τον μελλοντικό νικητή και διαβεβαίωσε όλους όσους θέλουν να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό, αλλά διστάζουν, πως το clip τους θα έχει τουλάχιστον 500.000 προβολές από τους σταθερούς χρήστες του site.

Παρ' όλα αυτά, ξεκαθάρισε πως ο νικητής δεν θα υπογράψει δισκογραφικό συμβόλαιο με την Pornhub Records και πως πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικά πράγματα.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb