The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η μανία της Lady Gaga με το yυμvό επισκιάζει το τραγούδι της;

Η Stefani Joanne Angelina Germanotta γνωρίζει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 20, 2014

Η μανία της Lady Gaga με το yυμvό επισκιάζει το τραγούδι της;

Eίναι πολύ σπάνιο να δει κάποιος τη Lady Gaga ντυμένη. Αν η Britney Spears ή η Miley Cyrus έδειξαν κάποια μέρη του σώματός τους, η μικροσκοπική τραγουδίστρια έφυγε πολύ μπροστά και έφτασε yυμvή και στην Ελλάδα.

Είτε ποζάρει yυμvή, αναπαριστώντας αναγεννησιακούς πίνακες, είτε δείχνοντας με τον πιο σκληρό και ωμό τρόπο το yυμvό σώμα της, η Lady Gaga δείχνει να απελευθερώνεται από τα περίτεχνα ρούχα και καπέλα που την έκαναν διάσημη και φωτογραφίζεται πλέον σχεδόν yυμvή.

Πρόκληση ή τέχνη; Οι απόψεις διίστανται. Πρόσφατα εμφανίστηκε σε γκέι μπαρ του Λονδίνου και αφού ξεκίνησε την παράσταση, τραγουδώντας το «Venus» και ντυμένη σαν φάντασμα, ξαφνικά πέταξε τον μανδύα της και συνέχισε εντελώς yυμvή.

Ο ηθοποιός Matt Lucas έγραψε στο Twitter μετά το σόου: «Μόλις είδα την Lady Gaga στο μπαρ G-A-Y… Όλοι συμφωνούν ότι ήταν εντυπωσιακή, αλλά εμείς παραμένουμε γκέι».

Όλα έχουν αλλάξει στον κόσμο των σταρ, αν αναλογιστεί κανείς ότι το 2004 προκλήθηκε πραγματικό σκάνδαλο όταν η Janet Jackson έδειξε το ένα στnθος της όταν τραγουδούσε με τον Justin Timberlake στο Super Bowl Halftime.

Σκάνδαλο είχε προκληθεί και το 2003, όταν η Madonna είχε φιλήσει στο στόμα την Britney Spears στην παρουσίαση των βραβείων MTV VMA.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb