The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Γυναικοκαβγάς: Tης κάρφωσε τακούνι στο πόδι!

Συνέβη σε club στη Νέα Υόρκη


Δημοσίευση ΑΥΓ 29, 2014

Γυναικοκαβγάς: Tης κάρφωσε τακούνι στο πόδι!

Χαμός σε club της Νέας Υόρκης, όπου δύο γυναίκες πιαστήκαν μαλλί με μαλλί και τακούνι με τακούνι, με αποτέλεσμα να έχουμε ατύχημα άκρως πρωτότυπο.

Ο καβγάς παρασοβάρεψε μέσα στο μπαρ του ξενοδοχείου Gansevoort Meatpacking. Η Μarie Thys, 24 χρονών, τουρίστρια από το Βέλγιο, ήταν σε κατάσταση μέθης, όταν άρχισε να μαλώνει με την Amanda Keisoglu στο Plunge Rooftop Bar and Lounge στην ένατη λεωφόρο.

Η Keisoglu και οι φίλοι της ήταν έξω, χορεύοντας στο μπάτσελορ πάρτυ της ξαδέρφης της και, όπως λέει, δεν κατάλαβε καν πώς έμπλεξε σε καβγά.

«Δεν ξέρω πως έγινε», είπε η ξαδέρφη της. «Καθόμασταν στον καναπέ και ξαφνικά η Amanda μπλέχτηκε σε καβγά».

Η Βελγίδα εκνευρίστηκε και τράβηξε τα μαλλιά της Amanda, και έπειτα από τα νεύρα της έμπηξε το τακούνι της στον μηρό της Amanda. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ η Marie Thys συνελήφθη.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb