The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ανατινάχθηκε από βόμβα, την πυροβόλησαν, επέζησε και είναι μια κούκλα

Η Hannah Campbel είναι ηρωίδα


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 03, 2014

Ανατινάχθηκε από βόμβα, την πυροβόλησαν, επέζησε και είναι μια κούκλα

Επέζησε από έναν βομβαρδισμό, έναν πυροβολισμό και μια ανακοπή και μεταμορφώθηκε σε μια καλλονή.

Η Ηannah Campbel είναι Αγγλίδα δεκαννέας, η οποία είχε υπηρετήσει στο Ιράκ. Φυλούσε ένα κτίριο, όταν μια βόμβα έσκασε δίπλα της και τη διαμέλισε. 

Στη συνέχεια και ενώ ανέπνεε ακόμα μέσα στα χαλάσματα και στις σκόνες, δέχτηκε ένα πυροβολισμό. Ήταν η μόνη από την ομάδα της που έζησε και όταν την βρήκαν δεν μπορούσαν να ξεχωρίσουν αν είναι άντρας ή γυναίκα. Έτσι, την έβαλαν σε ελικόπτερο για να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο της στρατιωτικής αγγλικής βάσης και στη διαδρομή έπαθε ανακοπή καρδιάς, όμως οι γιατροί την επανέφεραν. 

Στο νοσοκομείο δίνεται μάχη για να σωθεί από τα τραύματα και τελικά τα καταφέρνει, όμως έχει αλλάξει εντελώς. Έχει χάσει το ένα της μάτι, τα δυο της πόδια, ενώ θώρακας και κοιλιά έχουν μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα. Επέστρεψε στην Αγγλία, όπου παρασημοφορήθηκε και δέχθηκε αποζημίωση 477.536 ευρώ (380.000 αγγλικές λίρες).

Αποφάσισε, πως αφού σώθηκε από μια βόμβα, έναν πυροβολισμό και μια ανακοπή, έπρεπε να κάνει μια νέα αρχή και έτσι ξεκίνησε να μεταμορφώνεται σε μια καλλονή. Χρησιμοποιώντας τα χρήματα της αποζημίωσης ξεκίνησε τις πλαστικές εγχειρήσεις, φτιάχνοντας το πρόσωπο και το σώμα της, ενώ παράλληλα γράφτηκε στο γυμναστήριο. Το κόστος όλων αυτών ήταν περίπου στα 100.000 ευρώ.

Το καλύτερο όμως όλων είναι ότι έμεινε έγκυος, γεννώντας ένα αγοράκι, παρά τις προβλέψεις των γιατρών, οι οποίοι της είχαν πει πως μετά την έκρηξη όλα της τα εσωτερικά όργανα, μαζί με τη μήτρα της, είχαν σχεδόν διαλυθεί.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb