The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Robin Williams: Ποιες ταινίες του θα βγουν στο σινεμά τους επόμενους 12 μήνες;

Εκείνος έφυγε, αλλά το έργο του μένει...


Δημοσίευση ΑΥΓ 13, 2014

Robin Williams: Ποιες ταινίες του θα βγουν στο σινεμά τους επόμενους 12 μήνες;

Σε θλίψη έχει βυθίσει όλο τον κόσμο η είδηση του θανάτου του Robin Williams, που έφυγε από την ζωή στην ηλικία των 63 ετών. Όπως όλα δείχνουν ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν εκείνος που έκοψε το νήμα της ζωής, αφού ο θάνατός του οφείλεται σε ασφυξία.

Το ξέσπασμα της καριέρας του έγινε το 1978 με την αμερικανική σειρά Mork & Mindy, όπου ο Williams υποδυόταν έναν εξωγήινο που προσπαθούσε να κατανοήσει τη ζωή στη Γη. Για τέσσερις δεκαετίες ο Robin Williams χάρισε στο κοινό του εκπληκτικές ερμηνείες και πρωταγωνίστησε σε ταινίες που άφησαν εποχή.

Ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός πριν φύγει από τη ζωή, μάλιστα, άφησε πίσω του τέσσερις ολοκληρωμένες ταινίες, που αναμένεται να βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

Έτσι, θα τον απολαύσουμε ως Teddy Roosevelt στην ταινία «Night at the Museum: Secret of the Tomb»  που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Δεκεμβρίου.


Ο Williams επίσης πρωταγωνιστεί στην κωμωδία διακοπές «Merry FrigginΆ Christmas», που σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 7 Νοεμβρίου. Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν οι Wendi McLendon-Covey, Lauren Graham, Joel McHale, Candice Bergen, Jeffrey Tambor, Oliver Platt, Clark Duke, Tim Heidecker και Pierce Gagnon.

Πρόσφατα πρωταγωνίστησε απέναντι από τον Bob Odenkirk στο δράμα του Dito Montiel «Boulevard», που έκανε το ντεμπούτο του νωρίτερα φέτος στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca.

Ο Robin Williams έδωσε επίσης τη φωνή του στον χαρακτήρα Dennis the Dog στην ταινία «Absolutely Anything», που αναμένεται να βγει μέσα στο 2015.

Η εταιρεία παραγωγής «20th Century Fox», επίσης είχε αναπτύξει ένα σίκουελ για την «Mrs. Doubtfire» που έγινε χιτ το 1993, και έμενε ο Williams να διαβάσει το σενάριο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, τέλος, είχε λάβει πρόταση να παίξει στην ταινία  «A Film By Alan Stuart Eisner», αν και ακόμα δεν βρισκόταν κοντά στην έναρξη της παραγωγής της.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb