ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γιατί η κόρη του Μπεν Αφλεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ φοράει συνέχεια μάσκα

Το βίντεο με την ομιλία της έγινε viral στο X (πρώην Twitter) με τους χρήστες να την αποθεώνουν.


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 10, 2024

Γιατί η κόρη του Μπεν Αφλεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ φοράει συνέχεια μάσκα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κόρη του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ, Βάιολετ παρευρέθηκε στη συνεδρίαση του συμβουλίου εποπτών της κομητείας του Λος Άντζελες, όπου υποστήριξε την αναγκαιότητα της μάσκας στα νοσοκομεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 18χρονη, η οποία συχνά να φοράει μάσκα προσώπου, μοιράστηκε την εμπειρία της από την προσβολή από μια «μετα-ιογενή πάθηση» το 2019 και είπε ότι «είδε από πρώτο χέρι» ότι η ιατρική δεν έχει πάντα απαντήσεις στις «συνέπειες ακόμη και ασήμαντων ιών».

«Για να αντιμετωπίσουμε τη μακροχρόνια κρίση του COVID, απαιτώ διαθεσιμότητα μάσκας, φιλτράρισμα αέρα και φως μακριά από την υπεριώδη ακτινοβολία στις κρατικές δομές, συμπεριλαμβανομένων των φυλακών και των κέντρων κράτησης, και απαραίτητη μάσκα στις ιατρικές δομές της κομητείας», δήλωσε σε μια παθιασμένη ομιλία.

H παθιασμένη ομιλία της κόρης του Μπεν Άφλεκ

Η μεγαλύτερη κόρη του 51χρονου σκηνοθέτη και της 52χρονης ηθοποιού, που χώρισαν το 2018, εναντιώθηκε έντονα στις «απαγορεύσεις μασκών».

«Πρέπει να επεκτείνετε τη διαθεσιμότητα δωρεάν εξετάσεων και θεραπείας υψηλής ποιότητας και το πιο σημαντικό, η κομητεία πρέπει να αντιταχθεί στις απαγορεύσεις μασκών για οποιονδήποτε λόγο. Δεν μας κρατούν πιο ασφαλείς», είπε.

«Κάνουν τα ευάλωτα μέλη της κοινότητάς μας λιγότερο ασφαλή και κάνουν όλους λιγότερο ικανούς να συμμετέχουν στο Λος Άντζελες μαζί», πρόσθεσε.

Το βίντεο με την ομιλία της έγινε viral στο X (πρώην Twitter) με τους χρήστες να την αποθεώνουν.

«Στα 18 της έχει περισσότερο θάρρος από ό,τι κάποιοι άνθρωποι θα έχουν ποτέ σε όλη τους τη ζωή», έγραψε ένας.

«Μακάρι περισσότερες διασημότητες να είχαν το θάρρος της Βάιολετ Άφλεκ. Είναι μόλις 18 ετών και κάνει περισσότερα από κάθε πολιτικό», πρόσθεσε ένας άλλος.

Η Βάιολετ έχει θεαθεί να φορά δημόσια μάσκα τα τελευταία χρόνια, αν και οι γονείς της δεν εξήγησαν ποτέ το γιατί.

Ο Άφλεκ και η Γκάρνερ μοιράζονται επίσης τον Φιν (πρώην Σεραφίνα), 15 ετών, και τον Σάμουελ, 12 ετών.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb