ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

3 celebrities που οι γονείς τους δεν τους έδωσαν ούτε ένα δολάριο για βοήθεια

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 02, 2024

3 celebrities που οι γονείς τους δεν τους έδωσαν ούτε ένα δολάριο για βοήθεια
pexels
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα περίμενε κανείς πως τα παιδιά των πλουσίων και διασήμων θα είχαν μια πιο εύκολη ζωή. Όμως υπάρχουν περιπτώσεις παιδιών που τώρα είναι διάσημοι και δεν πήραν ούτε ένα δολάριο από την οικογενειακή περιουσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

3 τρανταχτά παραδείγματα που δείχνουν ότι δεν πρέπει να βασιζόμαστε στη περιουσία των γονιών.

Γκουίνεθ Πάλτροου

Η ίδια σε συνέντευξη της, όταν χρειάστηκε να απαντήσει σε σχόλια που την ήθελαν κακομαθημένη, εκμυστηρεύτηκε πως για όσα απέκτησε, χρειάστηκε να δουλέψει και να προσπαθήσει μόνη της.

Ο πατέρας όπως είπε, της παρείχε τα πάντα μέχρι τα 18, αλλά από την ενηλικίωση και μετά δεν της έδωσε ούτε μία φορά χαρτζιλίκι.

«Ο πατέρας μου, Μπρους Πάλτροου είπε: Είστε εντελώς μόνοι σας. Έτσι δεν μου έδωσε ποτέ τίποτα. Ποτέ δεν είχα κανένα συμπλήρωμα, ποτέ δεν με βοήθησε με το νοίκι μου, ποτέ δεν είχα καταπίστευμα. Οπότε η ιδέα ότι είμαι κακομαθημένη ή ότι δεν δούλεψα για αυτά που έχω, δεν είναι ακριβής. Αλλά μπορώ να καταλάβω πώς κάποιος μπορεί να έχει αυτή την αντίληψη».

Μάικλ Ντάγκλας

Ο σπουδαίος ηθοποιός μπορεί τώρα να έχει μια μυθική περιουσία, αλλά δεν πήρε τίποτα από τον πατέρα του και επισης ηθοποιό Κερκ Ντάγκλας.

Ο Κερκ δώρισε όλη του τη περιουσία σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και πίστευε στην αυστηρή ανατροφή και για αυτό δεν βοήθησε οικονομικά ποτέ τον Μάικλ.

Ντακότα Τζόνσον

Κόρη της Μέλανι Γκρίφιν και του Ντον Τζόνσον, η Ντακότα δεν βρήκε οικονομική υποστήριξη στα πρώτα της βήματα, αφού ο πατέρας της δεν ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική και ήθελε να σπουδάσει. 

Όταν η Ντακότα επέμενε στην απόφασή της, τότε έκοψε και το βοήθημα, κάτι που δεν έγινε στα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας που συνέχισαν τις σπουδές τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb