ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κέιτ Μίντλετον χαμογελαστή και ευδιάθετη δίπλα στον βασιλιά Κάρολο στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από έξι μήνες, από τότε που διαγνώστηκε με καρκίνο


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 16, 2024

Η Κέιτ Μίντλετον χαμογελαστή και ευδιάθετη δίπλα στον βασιλιά Κάρολο στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Oλοκληρώθηκε στο Λονδίνο η στρατιωτική παρέλαση Trooping the Colour προς τιμήν του βασιλιά Καρόλου. Πάνω από 1.400 στρατιώτες και 200 άλογα παρέλασαν προς τιμήν των επίσημων γενεθλίων του βασιλιά Καρόλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Highlight της ημέρας ήταν η επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από έξι μήνες, από τότε που διαγνώστηκε με καρκίνο, μετά από χειρουργείο στην κοιλιά στο οποίο υπεβλήθη.

Με ναυτικό, outfit και ασορτί καπέλο, η Κέιτ μπήκε στην άμαξα με τα τρία παιδιά της όσο ο σύζυγός της ακολουθούσε έφιππος.

Μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης, η βασιλική οικογένεια επέστρεψε με τις άμαξες στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ για να παρακολουθήσει από το περίφημο μπαλκόνι την εναέρια επίδειξη flypast της RAF.

Και εκεί στο μπαλκόνι, στην πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση των δυο μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που νόσησαν από καρκίνο το προηγούμενο διάστημα, ο βασιλιάς Κάρολος καλοσώρισε πίσω στη δημόσια ζωή την Κέιτ Μίντλετον με μια γλυκιά χειρονομία. Ποια ήταν αυτή; Η θέση της Κέιτ Μίντλετον ήταν ακριβώς δίπλα στον Κάρολο -πέρυσι στο Trooping Τhe Colour δίπλα στον Κάρολο καθόταν ο γιος του πρίγκιπας Γουίλιαμ, διάδοχος του θρόνου. Βρετανικά ΜΜΕ σχολιάζουν ότι το γεγονός ότι φέτος στάθηκε δίπλα στον βασιλιά η Κέιτ ήταν μια γλυκιά κίνηση του Καρόλου προς τη νύφη του που περνά μια μεγάλη περιπέτεια όπως και ο ίδιος.

Δείτε φωτογραφίες

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb