ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Steve Buscemi: Γρονθοκόπησαν τον ηθοποιό ενώ περπατούσε στη Νέα Υόρκη

Ο ηθοποιός χρειάστηκε νοσοκομειακή περίθαλψη


Δημοσίευση ΜΑΙ 13, 2024

Steve Buscemi: Γρονθοκόπησαν τον ηθοποιό ενώ περπατούσε στη Νέα Υόρκη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θύμα ξυλοδαρμού από άγνωστο στη Νέα Υόρκη έπεσε ο γνωστός ηθοποιός Steve Buscemi, όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πρωταγωνιστής των ταινιών Boardwalk Empire και Reservoir Dogs χρειάστηκε νοσοκομειακή περίθαλψη στο πρόσωπό του μετά από μια «τυχαία πράξη βίας» στο Μανχάταν, ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του εκπροσώπου του.

Σύμφωνα με το BBC, ο ύποπτος της επίθεσης παραμένει ασύλληπτος και η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα την περιγραφή του.

Φορούσε σκουρόχρωμο καπέλο του μπέιζμπολ, μπλε μπλουζάκι, μαύρο παντελόνι και λευκά αθλητικά παπούτσια και κρατούσε μια τσάντα με βιβλία.

Η επίθεση συνέβη στο Midtown το πρωί της 8ης Μαΐου κοντά στην 369 Third Ave. Το θύμα, το όνομα του οποίου η αστυνομία αρνήθηκε να αναφέρει, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Bellevue σε σταθερή κατάσταση για την αντιμετώπιση μωλώπων, πρηξίματος και αιμορραγίας στο αριστερό του μάτι.

Η ταυτότητα του Buscemi επιβεβαιώθηκε από τον εκπρόσωπό του.

«Ο Steve Buscemi ήταν… άλλο ένα θύμα μιας τυχαίας πράξης βίας στην πόλη», ανέφερε η ανακοίνωση.

«Είναι καλά και εκτιμά τις ευχές όλων, αν και είναι απίστευτα λυπημένος για όλους που αυτό συνέβη σε [αυτόν] ενώ περπατούσε και στους δρόμους της Νέας Υόρκης».

Ένας μάρτυρας δήλωσε στη New York Post ότι είδε τον ηθοποιό να φαίνεται να «σκοντάφτει και να πέφτει προς τα πίσω» κατά την επίθεση πριν σηκωθεί και φύγει τρέχοντας.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb