The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Αποκάλυψη για την Έιμι Γουάινχαουζ: «Ήξερε» ότι δεν θα έφτανε τα 28 ‑ Τι είπε λίγο πριν πεθάνει

«Δεν πίστευε ότι θα έβλεπε το 28».


Δημοσίευση ΑΠΡ 11, 2024

Αποκάλυψη για την Έιμι Γουάινχαουζ: «Ήξερε» ότι δεν θα έφτανε τα 28 ‑ Τι είπε λίγο πριν πεθάνει

Φίλος της Έιμι Γουάινχαουζ αποκαλύπτει ότι είχαν μια συγκλονιστική συζήτηση λίγες ώρες πριν από τον τραγικό θάνατό της και λέει ότι η τραγουδίστρια «δεν πίστευε ότι θα έβλεπε το 28».

O φίλος της Έιμι Γουάινχαουζ, Ντέιλ Ντέιβις αποκάλυψε ότι μίλησαν λίγες μόνο ώρες πριν από τον τραγικό θάνατό της, σε ηλικία 27 ετών. Η Έιμι Γουάινχαουζ πέθανε στο σπίτι της στο Κάμντεν στις 23 Ιουλίου του 2011, σε ηλικία μόλις 27 ετών. Ο θάνατός της οφειλόταν σε δηλητηρίαση από αλκοόλ.

Ο 57χρονος Ντέιλ είναι καταξιωμένος μπασίστας που γνώρισε την Έιμι το 2003, όταν ήταν μόλις 19 ετών και εντάχθηκε στο συγκρότημα της, ενώ αργότερα έγινε ο μουσικός της διευθυντής. Είπε ότι ήταν το «αγαπημένο της πρόσωπο», παρέχοντάς της παρηγοριά και υποστήριξη και είπε ότι το ζευγάρι φρόντιζε ο ένας για τον άλλον καθώς εκείνη ανέβαινε τα σκαλιά της επιτυχίας.

Μιλώντας στη Sun, ο Ντέιλ αποκάλυψε ότι η τελευταία του συνομιλία με την Έιμι έλαβε χώρα λίγες μόνο ώρες πριν πεθάνει και θυμήθηκε τα οδυνηρά λόγια που μοιράστηκαν.

Είπε: «Της μίλησα στις 23.30, τρεις ώρες πριν πάει για ύπνο για τελευταία φορά, και ήταν σε καλή φόρμα. Η Έιμι είπε, «Ντέιλ, μόλις παρακολουθούσα τον εαυτό μου στο YouTube και μπορώ να τραγουδήσω, έτσι δεν είναι;» Απάντησα, «Φυσικά και μπορείς να τραγουδήσεις! Είσαι η καλύτερη... ξέρεις».

Και πρόσθεσε: «Χαίρομαι που πήγε στο κρεβάτι με αυτή τη σκέψη. Έπρεπε να εκτιμήσει ότι μπορούσε να τραγουδήσει γιατί ήταν πολύ ταπεινή. Ακόμη και στο επίπεδό της, ένα άτομο δεν μπορεί ποτέ να το δει στον εαυτό του. Πιθανότατα σκέφτονται: «Είναι αληθινή η λατρεία ή όχι;» Αλλά για μένα, η Έιμι είναι το πρώτο αστέρι της χιλιετίας».

Ο Ντέιλ είπε ότι όταν άκουσε τα καταστροφικά νέα ότι η ταλαντούχα σταρ πέθανε, του ήταν δύσκολο να το καταλάβει, αλλά πρόσθεσε ότι η Έιμι είχε πει ότι δεν πίστευε ότι θα έφτανε τα 28. Είπε: «Ήμουν έξω μαζί της δύο νύχτες νωρίτερα. Και εκείνη τη στιγμή τηλεφωνούσε τακτικά στο σπίτι μου για να μιλήσει στη γυναίκα μου (πρώην σύζυγο πλέον) και τον γιο μου. Ωστόσο, είπε στην πρώην μου ότι δεν πίστευε ότι θα ζούσε μέχρι τα 28».

Τη συνέκρινε με έναν άλλο εμβληματικό τραγουδιστή που πέθανε τραγικά σύντομα, επίσης στα 27 του, λέγοντας: «Υπάρχει ένα στοιχείο του Kερτ Κομπέιν μέσα της. Και οι δύο είχαν πολύ σύντομη καριέρα, αλλά είχαν τεράστια επίδραση. Υπάρχει μία δόση μυστηρίου όταν δεν έχουν την ευκαιρία να γεράσουν. Όταν είναι νέοι, πετάνε αυτό το τεράστιο πνεύμα στον αέρα και δεν βλέπεις τόσο τα ελαττώματα».

Ο Ντέιλ διευθύνει τώρα την μπάντα Amy Winehouse προς τιμήν της αείμνηστης φίλης του, η οποία κάνει περιοδείες σε όλο τον κόσμο για να διατηρήσει τη «σημαντική της κληρονομιά». Είπε ότι η Έιμι ήταν «ένα ζεστό, όμορφο, γενναιόδωρο άτομο που με έκανε να νιώθω ξεχωριστός» και πρόσθεσε ότι όταν αγαπούσε κάποιον, «τον αγαπούσε πολύ».

Τα σχόλιά του προέρχονται από την κυκλοφορία του Back To Black, μιας βιογραφικής ταινίας για τη ζωή της τραγουδίστριας σε σκηνοθεσία Sam Taylor-Johnson και με πρωταγωνίστρια τη Marisa Abela ως Έιμι. Η ταινία έκανε την πρεμιέρα της στο Λονδίνο τη Δευτέρα και οι πρώτες κριτικές δεν ήταν ιδιαίτερα θετικές

Οικείοι της Έιμι Γουάινχάουζ είπαν ότι τα στελέχη που εργάστηκαν στο Back To Black δεν έχουν έρθει σε επαφή για να ρωτήσουν για τις αναμνήσεις τους από την εκλιπούσα τραγουδίστρια, προκαλώντας φόβους ότι η ταινία θα είναι ανακριβής. Ο φίλος της Amy και μουσικός Neon Hitch, χαρακτήρισε την ταινία «γελοία» και «κακόγουστη», λέγοντας: «Αισθάνομαι πολύ περίεργα. Μπορείτε σας παρακαλώ να αφήσετε την Έιμι να ξεκουραστεί;».

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb