The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Τζένιφερ Λόπεζ: Επιδεικνύει τις καμπύλες της σε φωτογράφιση εσωρούχων

«Όλοι ζηλεύουμε τον Μπεν»


Δημοσίευση ΑΠΡ 10, 2024

Τζένιφερ Λόπεζ: Επιδεικνύει τις καμπύλες της σε φωτογράφιση εσωρούχων

Η Τζένιφερ Λόπεζ πόζαρε με nude εσωρουχα γνωστής φίρμας και προκάλεσε κύματα ενθουσιασμού στους ορκισμένους «φαν» της

Η Τζένιφερ Λόπεζ έδειξε την άψογη σιλουέτα της στις τελευταίες της διαφημίσεις για γνωστό ιταλικό κατάστημα εσωρούχων τη Δευτέρα, φορώντας μια σειρά από σουτιέν και εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος στην εντυπωσιακή καμπάνια.

«Αγκαλιάστε τη δύναμή σας» έγραψε στη λεζάντα η 54χρονη τραγουδίστρια του «Jenny From the Block», κοινοποιώντας στο Instagram σειρά φωτογραφιών και προσθέτοντας την ετικέτα το όνομα του οίκου και τον φωτογράφο Norman Jean Roy.


Στις φωτογραφίες, η ηθοποιός του «Marry Me» επιδεικνύει διάφορα κομμάτια από τη νέα συλλογή, ενώ φοράει χρυσά σκουλαρίκια και έχει τα μαλλιά της τραβηγμένα προς τα πίσω. Δεν είναι η πρώτη φορά που η J.Lo ποζάρει με εσώρουχα. Τον Δεκέμβριο είχε σχεδιάσει μία ακόμη εκθαμβωτική συλλογή εσωρούχων για γνωστή εταιρεία, γράφοντας ότι είχε αντλήσει έμπνευση από το νέο της άλμπουμ, «This is Me… Now».


Οι θαυμαστές έδειξαν πολλή αγάπη για τις πιο πρόσφατες καυτές φωτογραφίες της τραγουδίστριας του «Let's Get Loud»«, με έναν από όλους να γράφει «Είσαι η βασίλισσα του σύμπαντος» . «Όλοι ζηλεύουμε τον Μπεν», σχολίασε ένας δεύτερος χρήστης του Instagram, αναφερόμενος στον σύζυγο της Λόπεζ, Μπεν Άφλεκ, τον οποίο παντρεύτηκε το 2022.

Η Λόπεζ έχει γίνει πρωτοσέλιδο τις τελευταίες ημέρες, αφού αγωνίστηκε να πουλήσει εισιτήρια για την περιοδεία της στο γήπεδο και να την μετονομάσει σε μια μεγαλύτερη παραγωγή που εκτείνεται σε ολόκληρη την καριέρα της έναντι μιας παραγωγής που επικεντρώνεται στο νέο της (και χαμηλές πωλήσεις) νέο άλμπουμ της.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb