The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Alicia Framis: Η πρώτη γυναίκα που θα παντρευτεί ένα ολόγραμμα

Τι δώρο παίρνουν σε ένα ολόγραμμα;

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΦΕΒ 23, 2024

Alicia Framis: Η πρώτη γυναίκα που θα παντρευτεί ένα ολόγραμμα
instagram

Ετοιμαστείτε γιατί αυτό το καλοκαίρι έχουμε χαρές. Η ισπανίδα καλλιτέχνης Alicia Framis θα παντρευτεί στο Ρότερνταμ, τον καλό της, ένα ολόγραμμα δημιουργημένο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης.

Φανταστείτε έναν σύντροφο διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο, που θα σας ακούει πάντα με προσοχή, που δεν θα σας αγνοεί, που θα κάνετε ατελείωτες συζητήσεις, που θα έχει για όλα μια συμβουλή. Από την άλλη όμως, δεν θα νιώσετε ποτέ ένα χάδι, δεν θα έχετε σαρκικές επαφές, δεν θα σας βοηθάει σε χειρωνακτικές εργασίες.

Η Alicia τα ζύγισε και αποφάσισε ότι προτιμά να παντρευτεί και να δεσμευτεί με ένα ολόγραμμα.

Η Alicia θα έχει την τιμή να είναι η πρώτη γυναίκα που θα πει το «ναι» σε έναν εικονικό σύντροφο, ένα εξελιγμένο ολόγραμμα δικού της σχεδιασμού, προσαρμοσμένο να «ικανοποιεί όλες τις συναισθηματικές της ανάγκες».

Αν και το τοποθετεί σε καλλιτεχνικό πλαίσιο, η ισπανίδα performer θέλει να δείξει πως το μέλλον μπορεί να αλλάξει τις ανθρώπινες σχέσεις και πως η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να δώσει λύσεις ή να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @hybridcouples

«Η τεχνητή νοημοσύνη εξακολουθεί να είναι στενά συνδεδεμένη με την επιστήμη και της λείπει η ποίηση, η τέχνη και η ζεστασιά», εξηγεί η ίδια σε δήλωσή της.

Η Alicia αυτή τη στιγμή σχεδιάζει το νυφικό της και καθορίζει την ενδυμασία όσων θα παρευρεθούν στην τελετή, η οποία θα πραγματοποιηθεί αυτό το καλοκαίρι στην οροφή του μουσείου Depot Boijmans Van Beuningen στο Ρότερνταμ.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb